Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Rengeteg pénzt kap, aki megtalálja a Lady Gaga kutyasétáltatóját meggyilkoló férfit

Nem találja a rendőrség Lady Gaga kutyasétáltatójának gyilkosát
Vágólapra másolva!
Tavaly Hollywoodban egy férfi lelőtte Lady Gaga kutyasétáltatóját, majd ellopta a popsztár két francia bulldogját. Áprilisban tévedésből kiengedték a gyanúsítottat, aki azóta eltűnt. Aki bármilyen információval szolgál a hollétéről annak a Los Angeles-i rendőrég 5000 dollár (közel 2 millió forint) jutalmat ajánl fel.
Vágólapra másolva!

A 2021 februárjában elkövetett erőszakos rablással kapcsolatban öt férfit is őrizetbe vettek. A gyilkossággal vádolt 19 éves James Howard Jacksont véletlenül kiengedték és azóta sem találják.

Az áldozat, Ryan Fischer, Lady Gaga három kutyájával sétált Hollywoodban, közvetlenül a híres Sunset Boulevard mellett, amikor megtámadták és lelőtték, a kutyákat pedig elrabolták. Az esetet egy közeli házon lévő kamera videója rögzítette - írja az APNews.

A nyomozók nem hiszik, hogy a tolvajok tisztában voltak vele, hogy a kutyák a popsztárhoz tartoznak, aki éppen egy római filmforgatáson vett részt. Az indíték állítólag a francia bulldogok értéke volt – ami akár több ezer dollárt is elérhet.

Lady Gaga 500 000 dollár ( közel 200 millió Ft) jutalmat ajánlott fel annak, aki visszajuttatja hozzá a kutyáit.

Az nem derült ki, hogy az énekes hozzájárul-e a gyanúsított megtalálójának a kifizetéséhez is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről