30 évnyi drogozás után lett terhes az exprostituált, aki szerint mindenki csak bántja őt

Tracey Whelan
Vágólapra másolva!
A 42 éves Tracey Whelan évtizedekig crack, kokain és heroinfüggő volt, emellett prostituáltként keresett pénzt, ám most teherbe esett és úgy tesz, mintha köze sem lett volna a drogokhoz. A nő arról panaszkodott, hogy az emberek többsége még mindig drogosnak, illetve elfajzott nőszemélynek titulálja őt, pedig szerinte megérdemelne még egy esélyt - írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

A 42 éves, leedsi nő nemrég elhagyta harehillsi otthonát, és egy Capeltown nevű városnegyedbe költözött, hogy új életet kezdjen és felhagyjon a drogozással. Whelan ugyanis most

harmadik gyerekével terhes. Két korábbi kapcsolatából már van egy 26 és egy 8 éves gyereke.

A nő elmondta, hogy ahelyett, hogy magára talált volna a nyüzsgő nagyvárosban, kénytelen pénzt koldulni, ugyanis az emberek többsége lenézi és megveti őt.

Tracey Whelan Forrás: LeedsLive/MEN

Az egykori prostituált arról panaszkodott, hogy már teljesen kikészült a sorozatos bántások, zaklatások, sértegetések miatt, és

bár 26 évig függő volt, egyszerűen nem érti, hogy miért ilyen lenézőek vele az emberek.

Hozzátette, először prostituáltként próbálta ki a drogot, de most minden erejével küzd azért, hogy le tudja tenni.

Amíg Harehillsben éltem, valóban drogoztam, de mivel most terhes vagyok és már két gyerekem van, úgy éreztem, muszáj jó útra térnem. Az embereknek ezt értékelnie kellene, nem pedig lenézni miatta"

- panaszolta Tracey.