Saját férje tartóztatta le a rendőrnőt, aki lelőtte a testvérét

Vágólapra másolva!
A 23 éves Merchant Rhayna Oliveirát saját nővére lőtte mellkason egy elfajult vita során a brazil Rio De Janeiro egyik központi városrészében, São Gonçalo-ban július 2-án. A harmincéves nőt, aki rendőr, saját, szintén rendőr férje tartóztatta le, majd tanúskodott ellene.
Vágólapra másolva!

A rendőrként dolgozó, harmincéves Rhillayne Oliveira de Mello

még mielőtt szolgálati fegyverével lelőtte volna, letépte húga rózsaszínű körmeit, és többször megütötte egy bilinccsel. Ezután saját, szintén rendőr férje, Leonardo de Paiva Barbosa tartóztatta le,

majd jelentette az esetet kollégáinak, hozzátéve, hogy felesége az utóbbi időben feltűnően ingerlékeny és türelmetlen volt.

Forrás: DailyStar

A szakértő szerint de Mello állapota, illetve az általa elkövetett bűncselekmény jellege és módja pszichózisra, illetve poszttraumás stresszre utal.

A helyi hírek szerint Rhillayne

a gyilkosság előtt a másik testvérére is rátámadt, aki terhes volt. Ezután Rhaynával elment egy benzinkútra, ahol összevesztek, majd a rendőrnő lelőtte a huszonéves lányt.

A gyilkosságot egy biztonsági kamera felvette.

"Rhillayne először a fején ütötte meg Rhaynát, mire húga védekezett, és visszaütött, ami miatt nővére a földre került. Miközben Rhaillayne felállt, már húzta elő a fegyverét a derékszíjából, majd húga felé lőtt"

- írták a rendőrök közleményükben.

Rhayna néhány perccel később, még a helyszínen meghalt, Rhillayne-t pedig kihallgatták.

Július 3-án, vasárnap le is tartóztatták, ezzel megelőzve a bűnismétlést, illetve azt, hogy megpróbáljon elszökni vagy rejtőzködni - írta meg a DailyStar.