Ez a gyönyőrű tévésztár nyíltan beszélt apja pedofil hajlamairól, és 9 feleségéről - képek

Vágólapra másolva!
A 35 éves valóságshow-szereplő elárulta, hogy apja, aki 10 évvel ezelőtt meghalt, egy hírhedt szektavezető volt, ő pedig egészen hatéves koráig nem tudta, ki az anyja. Nem csoda: a férfi 9 feleségével és 64 gyerekével élt együtt. A szekta 1993-ban oszlott fel, amikor a férfiról kiderült, hogy gyerekeket molesztált. 2000-ben börtönbe került, ott is halt meg két évvel később.
Vágólapra másolva!

A most 35 éves Keira Maguire, Seaside, azaz Tengerpart nevű szektába született bele, melynek vezetője saját apja, Alistah Laishkochav volt.

Az új-zélandi Auckland városban született férfi Ian Lowe-ra változtatta a nevét, miután 1969-ben Ausztráliába költözött.

Alistah Laishkochav Forrás: DailyStar

A férfi egy Byron Bay nevű településen alapított szektát kilenc feleségével együtt, akikkel egy nagy, közös hálószobában aludt. Összesen 64 gyereke született.

Laishkochav egyik felesége, Michelle volt Keira anyja. Egy 1992-es felvételen a nő még a szekta tagjaként látható, ám végül otthagyta azt, amint Keira betöltötte az ötödik évét.

Keira Maguire Forrás: DailyStar

Keira a napokban nyíltan beszélt apja sötét titkairól. Elmondta többek között, hogy

pedofil hajlamai voltak, illetve, hogy egykor rendőrként dolgozott.

Végig elhatárolódva, tárgyilagosan beszélt róla, mintha semmi köze nem volna hozzá:

A szektával kapcsolatos tapasztalatairól is beszélt.

- mondta.

Forrás: Getty Images/ Mackenzie Sweetnam

2000-ben, 71 éves korában Laishkochav börtönbe került, 20 gyerek megrontása, és egy rendbeli gondatlan testi sértés miatt.

Áldozatai közül négyen mindössze 7-11 év között voltak a bűncselekmény idején.

Forrás: WireImage via Getty Images/ Don Arnold

A szekta 1993-ban feloszlott, miután a szörnyű bűncselekményekre fény derült, és vádat emeltek ellene. Végül 2012 áprilisán a börtönben meghalt

- írja a Dailystar.