A portlandi iskolákban a fiúvécékben is kötelező lesz tampont kihelyezni

Kotorássz állatokban milliós fizetésért - Bemutatjuk a legbizarrabb munkákat
tampon menstruáció
Vágólapra másolva!
Meglepő fejleményről ír a Neokohn a kanadai The Post Millennial egyik cikkét szemlézve. Ennek alapján az amerikai Oregon állam baloldali, demokrata párti kormányzója, Kate Brown még 2021-ben írta alá az úgynevezett Menstruációs Méltóság Törvényét. A híroldal szerint a rendelet minden iskola számára előírja, hogy menstruációs tisztasági eszközöket helyezzenek el a mellékhelyiségekben, használati utasítással együtt.
Vágólapra másolva!

A Portlandi Közoktatási Szervezet (PPS) közleménye szerint a 2022-23-as évre ezek a termékek

„minden mosdóban (férfi, női, all-gender) elérhetőek lesznek az összes PPS épületben, ahol oktatás zajlik".

„Az adagológépek telepítve lettek minden általános és középiskola lány mosdóiban, és jövőre még több ki lesz helyezve a maradék mosdókban,

beleértve a fiúk mellékhelyiségeit"

– olvasható a szervezet leírásában. A családoknak szóló levélben azt ígérik, hogy a betétek és tamponok helyes használatát is elhelyezik ezekben a helyiségekben.

A leírás szerint ugyanezen program részeként a 12. évfolyamig bezárólag

minden diáknak részt kell vennie egy úgynevezett „Menstruációs Méltóság" nevű oktatáson, aminek négy alappilléreként a „magánélet, inkluzivitás, hozzáférés és oktatás" címszavakat határozták meg.

„Ez az oktatás az összes nemű és képességű tanuló számára elérhető" – áll az LMBTQ-propagandát népszerűsítő közleményben, amelyet szentesített Oregon baloldali, demokrata párti kormányzója, Kate Brown. Az LMBTQ-propaganda agresszív nyomulása tehát aktív állami támogatással zajlik.