Három kutya támadott meg egy angliai kétéves kisfiút, belehalt a sérüléseibe

kutya, támadás, agresszív, vad, vicsorog, vicsorgás, támadó, németjuhász
Vágólapra másolva!
Egy kétéves kisfiút harapott meg egy kutya még hétfőn az angliai Worchestershire-ben, a gyors orvosi segítég és a kórházi ápolás ellenére szerda reggelre belehalt a sérüléseibe. Ahogy korábban az Origo is megírta, rövid időn belül több kutyatámadás is ért gyerekeket a környéken.
Vágólapra másolva!

Hétfőn megharapott egy kutya egy kétéves kisfiút az angliai Worcestershire-ben - írja a Sky News.

Rebecca Love, a helyi rendőrség főfelügyelője szerda reggel szomorú hírt osztott meg a nyilvánossággal az esettel kapcsolatban:

A rendőröket még hétfőn délelőtt riasztották az eset helyszínére, ahol megállapították, hogy a kisfiú egy kutyatámadás során súlyosan megsérült.

A rendőrség munkatársai riasztották a mentőket, akik a gyermek szüleivel együtt a megsérült kisfiút a Worcestershire-i Királyi Kórházba szállították, ahonnan később a Birminghami Gyermekkórházba került át.

A kisfiúra három kutya támadt rá, az állatokat kiemelték a tulajdonostól és elkülönítették őket.

A kutyák nem hatóságilag tiltott fajtájúak az első információk szerint.

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit, kérték, hogy mindenki tartsa tiszteletben a kisfiú családjának magánéletét, egyúttal kifejezték együttérzésüket a tragédia miatt.

Rövid időn belül ez már a második súlyos kutyatámadás ebben a régióban, egy szombati kutyatámadás Cannockban történt, itt egy nyolcéves fiút és egy hatéves kislányt sebesítettek meg az állatok, mindketten kórházba kerültek.

Címlapi képünk illusztráció!