Joe Biden és felesége sokmilliós karórákban parádézva képviseli a szegényeket

Vágólapra másolva!
Joe Biden amerikai elnök még a választási kampányban kijelentette, hogy hitelesen kívánja képviselni a szegényeket is. A Tűzfalcsoport összeállítása szerint ez nem sikerült résmentesen.
Vágólapra másolva!

A szerző felidézi, hogy Barack Obama is - akinek Biden az alelnöke volt - hasonlóképpen igyekezett állást foglalni a szegények mellett, ugyanakkor ezt nem tette hitelessé – például – a Rolex Cellini Time karórája, amit rendszeresen viselt. A 39 mm-es, svájci gyártású 19 karátos fehérarany óra lenyűgöző fehér számlappal rendelkezik, és körülbelül 15 200 dollárért kapható; az egyik legdrágább óra, amit a volt elnökön láthattunk.

Utóda, Joe Biden beiktatásakor is viselte, de máskor is felfedezhették a karján.

Az egykori first lady, Michelle Obama a Cartier Steel Tank Française karóráját viselte a 2009 februárjában megjelent hivatalos fotóján, a Fehér Ház kék szobájában, de férje hivatali ideje során számos más alkalommal is megvillantotta.

A mostani first lady, Jill Biden újra „divatba hozta” a Cartier karórákat, ő már egy arany Panthère de Cartier-rel büszkélkedik. Kamala Harris alelnök szintén kedveli a Cartier-t : ő a Ballon Bleu de Cartier 36 mm-es sárga arany-acél modelljét hordja.

A Blogstar felidézi: Joe Biden egy kék számlapos Rolex Datejust-ot kapott karácsonyi ajándékként Jilltől, ezt viselte a beiktatáskor is; jól látható volt, amikor kezét a családi Bibliára téve mondta az eskü szövegét. Ez a modell jelenleg több mint 7000 dollárba kerül.

Joe Biden egyébként nem veti meg a – szintén luxusmárka – Omega modelljeit sem.