Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Agyonvertek egy hatéves kisfiút az Egyesült Államokban

Police - patrol car on duty Disasters and Accidents police . Symbol image Danger Blue light Symbol motif Warning Barrier Blocking locked Insert Alarm Horizontal CRIME TRAFFIC SYMBOL ACCIDENT SITE ACCIDENT BURGLARY BLUE COLOUR CAST TRAFFIC ACCIDENT STREET
Betörés
Vágólapra másolva!
Fejsérülésekkel vittek kórházba egy kisgyereket, akit a testén lévő sérülek alapján agyonvertek az Egyesült Államokban lévő Illinois államban. Egy 34 éves, Round Lake Beachnél élő férfit gyanúsítanak a gyerek megtámadásával, de hamarosan gyerekgyilkosság miatt felelhet.
Vágólapra másolva!

Az Illinois államban lévő Cook Megyei Orvosszakértői Intézet munkatársa vasárnap jelentette be, hogy Jayceon Wright, akit hétfőn vitt be a mentő a Park Ridge Advocate Lutheran kórházba,

pénteken belehalt súlyos fejsérüléseibe.

A 6 éves gyerek eszméletlen volt, amikor az édesanyja rátalált a Melrose Sugárút 1300-as tömbjében lévő otthonukban a Daily Herald szerint.

Azonnal nyomozás indult a gyerekbántalmazás ügyében, tehát kezdetben még nem emberölés miatt. Kiderült, hogy a kicsi édesanyja barátjával volt otthon. Hamar felmerült a gyanú a nyomozókban, hogy a férfi megverte a gyereket, tehát ő okozta a sérüléseit.

Körözést adtak ki a támadó ellen, akit pár napig nem láttak, majd csütörtök délután maga jelentkezett a rendőrségen.

Tracy D. Thomast vasárnap őrizetbe vették, azóta a Lake County börtönben tartják. 500 ezer dolláros óvadék fejében szabadlábon védekezhetne, de ő rácsok mögött maradt. Legkésőbb március 17-én áll bíró elé, de még az is lehet, hogy hamarabb, ha a gyerekgyilkossággal, vagyis emberöléssel is meggyanúsítják és megvádolják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről