A barátja karjaiban halt meg az ír tinédzser, miután halálos sebet kapott egy verekedésben

gyász gyertya halottak napja
Vágólapra másolva!
A barátja karjaiban halt meg egy egy tinédzser Dublinban, miután egy verekedés során halálos sebet kapott. Josh Dunne előtt fényes futballkarrier állt, 16 éves volt.
Vágólapra másolva!

Egy tinédzser a barátja karjaiban halt meg, aki egy utcai késelés után megpróbálta megmenteni az életét. A 16 éves Josh Dunne egy verekedés során kapott halálos sebet Dublinban - írja a Bors a Mirror cikke alapján.

A bátor barátnő, Paris Thompson újraélesztette és szájból szájba lélegeztette a fiatal tehetséges focistát, miután kihívta a mentőket.

– A mentő néhány perc múlva a helyszínre ért, de óráknak tűnt. Csak azt tettem, amit tudtam. Mindenki csak sírt, de nekem még csak könnycseppjeim sem voltak. Sokkos állapotban voltam. Az egész testem remegett, így reagáltam. Mindenki csak rohangált, nyilván a félelemtől, így tudtam, hogy valakinek vállalnia kell a felelősséget.

– emlékezett vissza a drámai pillanatokra Paris.

A lány egy pillanatban már azt hitte, hogy sikerrel járt, amikor Josh vett egy nagy levegőt, de az volt az utolsó lélegzete a fiatalnak.

Paris barátja számára a saját pénzéből egy emlékművet is állíttatott a tragédia helyszínén,

ami egy emléktáblából és egy falfestményből áll a fiatalemberről. A cikk szerint Josh előtt fényes futballkarrier állt, a Bohemians és a St. Kevin's fociklubbokban játszott, miközben a Dundee Unitednél is próbajátékon volt.

A rendőrség egy 35 éves férfit gyanúsít Josh megölésével, aki a fiatalt még csak nem is ismerte. Még ebben az évben bíróság elé fogják állítani, hogy feleljen a tettéért.

Címlapi képünk illusztráció.