Joe Biden fiának botrányos életéről és kábítószer-függőségéről ír a volt felesége

FILE - In this Jan. 30, 2010, file photo, Vice President Joe Biden, left, with his son Hunter, right, at the Duke Georgetown NCAA college basketball game in Washington. Since the early days of the United States, leading politicians have had to contend with awkward problems posed by their family members. Joe Biden is the latest prominent politician to navigate this tricky terrain. (AP Photo/Nick Wass, File)
Vágólapra másolva!
Már számos alkalommal beszámoltunk az amerikai elnöki családot övező botrányos ügyekről. Az elnök fia számos esetben korrupciógyanús ügyekbe keveredett, kicsapongó szexuális életet él, prostituáltakkal került kapcsolatba, továbbá alkohol- és kábítószerfüggő is. Az amerikai elnök fia még a 2020-as amerikai elnökválasztás előtt egy megdöbbentő adatokat tartalmazó laptopot felejtett egy delaware-i számítógépszervizben. A hátrahagyott számítógépből kinyert információkból kiderült, hogy Hunter Biden folyamatosan befolyással üzérkedik, és az is napvilágot látott, hogy rengeteg korrupciós ügyben érintett a Biden család. Mint kiderült, az adathordozón számos olyan videó és kép volt megtalálható, amelyből egyértelműen kiderült, hogy a házas Hunter Biden rendszeresen prostituáltak szolgáltatásait veszi igénybe, továbbá súlyos kokainfüggőségben szenved. A botrányt megszellőztető The New York Post cikkét nem lehetett megosztani a közösségi médiákban, mert a Twitter és a Facebook az amerikai baloldali demokrata sajtóval szövetségre lépve gyakorlatilag teljesen blokkolta a megdöbbentő információkat. A nyilvánosságra került információk cenzúra nélkül döntő mértékben befolyásolhatták volna a 2020-as elnökválasztás kimenetelét. Kathleen Buhle, Hunter Biden volt felesége most egy új könyvben számol be az őt ért állítólagos abúzusokról, botrányokról és a baloldali média miatt gyakorlatilag érinthetetlenné vált férfi drogfüggőségéről is.
Vágólapra másolva!

Az amerikai elnök fiának a volt felesége, Kathleen Buhle egy botrányos könyv kiadására készül - számol be róla cikkében az amerikai konzervatív The Daily Wire hírportál.

Kathleen Buhle és Hunter Biden Forrás: Getty Images/Paul Morigi

A könyvből első kézből értesülhetünk Hunter Biden megbotránkoztató mindennapjairól. Az 53 éves nő könyve június 14-én debütál "If We Break: A Memoir of Marriage, Addiction and Healing"(Ha szakítunk: Egy emlékirat a házasságról, függőségről és gyógyulásról) címmel.

A könyv azért lehet érdekes sokak számára, mert Kathleen Buhle először fog nyilvánosan beszélni a házasságukról, a válásukról és az azt követő utóéletükről. Így pedig az eddig megszellőztetett botrányokat egy belső nézőpontból értelmezhetjük. 1993-ban házasodtak össze, majd ezt követően három gyerekük született.

24 évvel később elváltak útjaik a tarthatatlan állapotok miatt.

A People Magazinnak a volt feleség elmondta,

a kapcsolatukat teljesen tönkretette Biden drogfüggősége, hűtlensége és kicsapongó életvitele.

Mint mondta, a könyv megírása számára gyógyító hatású volt, és reméli, hogy a történetével tud segíteni azoknak, akik keresztül mentek már valamilyen bántalmazó jellegű kapcsolaton. Különösen azoknak a nőknek ajánlja írását, akik úgy érezték, hogy az identitásuk teljesen a házastársukhoz van kötve.

A könyvben részletesen szó lesz arról, hogy a drogfüggőség milyen súlyos áldozatot követel a kapcsolatoktól. Az eddig kiszivárgott információk alapján Hunter Biden kemény kokain- és alkoholfüggő, melyet a volt feleség részletesen kifejt a nyáron megjelenő könyvében.

Mint mondta, az elnök fia a függőségeitől fűtve a család pénzét drogokra, alkoholra, sztriptíztáncosokra és prostituáltakra költötte.

Hunter Biden gyakorlatilag érinthetetlen politikai és jogi szempontból egyaránt. Kiderült az is az elmúlt évek alatt, hogy a Biden családot eszméletlen korrupció és gyanús ügyletek övezik Forrás: AFP

Megdöbbentő módon viszonyt kezdett halott bátyja, Beau Biden feleségével, Hallie Bidennel is. A volt felesége szerint Hunter Biden "érzelmileg bántalmazó", és potencianövelő gyógyszereket is használ - derült ki a DailyMail.com által megszerzett e-mailekből.

Évekig próbált segíteni a kokain- és alkoholfüggőségben szenvedő férjének, mielőtt rájött a botrányos szerelmi háromszögre a sógornőjével.

Sorozatos botrányok

2020-ban az egyesült államokbeli Delaware államban adó-ellenőrzéseket rendeltek az érdekeltségei ellen, ugyanis gyanúsan sok külföldi tranzakciót jegyeztek a cégei, ami korrupció gyanújára és külföldi befolyásszerzésre adhat okot. Mint kiderült, az FBI is kezdeményezett ellene lejárást pénzmosás megalapozott gyanúja miatt.

Hunter Biden botrányos élete régóta ismert a nyilvánosság számára, de a demokrata párt közeli sajtó gondosan leplezi és cenzúrázza a vele kapcsolatos botrányos történéseket. Korábban az Origo is beszámolt arról, hogy az elnök fia Las Vegasban szórja a pénzt és orosz drogdílerekkel és prostituáltakkal tölti az idejét.

Joe Biden és Hunter Biden Forrás: AP/Nick Wass

Botrányos módon a függőségeit kihasználva kényes információkra tehetnek szert.

A legutóbb egy így átmulatott éjszaka után eltűnt még egy laptop, ami a napokon át tartó drog- és szexpartyt rögzítette. Mint látható, Joe Biden fia könnyen titkosszolgálati célponttá válhat.

Arról is írtunk részletesen, hogy az amerikai elnök fia, Joe Biden kapcsolatait és befolyását hogyan használja saját céljai érdekében. Tavaly novemberben, mint kiderül, a BHR Partners elnevezésű kínai-amerikai befektetési alap – amelyben Hunter Bidennek is részesedése volt – segített megszerezni a Freeport-McMoRan amerikai cégtől a kínai China Molybdenum nevű állami vállalatnak a világ egyik legnagyobb kobaltbányáját, amely Kongóban található.

A tranzakció összértéke elérte a 3,8 milliárd dollárt.

Az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusa Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mark Wilson

Jól látható tehát, hogy Hunter Biden apja, Joe Biden demokrata elnök politikai kapcsolatait és befolyását kihasználva a demokrata közeli baloldali média teljes köntörfalazása mellett bármit megtehetett eddig. A könyv vélhetően bestseller lesz a baloldali demokrata média eddigi teljes cenzúrája miatt.

A 2022. június 14-én megjelenő könyv gyaníthatóan katasztrofális következményekkel fog járni a Demokrata Pártra nézve, akik - minden eddigi közvélemény-kutatást figyelembe véve - amúgy sem futnak neki jó esélyekkel a 2022 novemberében esedékes amerikai időközi kongresszusi választásoknak.