Elszöktette az anyja, már az Interpol is keresi a 10 éves magyar kislányt

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Közel két éve nem láthatta a lányát a Svédországban élő magyar férfi, miután az anyja váratlanul elköltözött és magával vitte a gyereket is. Csulak Levente minden követ megmozgat, hogy újra láthassa a lányát, vagy legalább tudjon valamit a hollétéről. A most 10 éves Fannyt az Interpol is keresi. 
Vágólapra másolva!

A szülők kapcsolata Fanny születése után romlott meg. Elváltak, de a felügyeleti jog közös maradt. A kislány egy hetet az édesanyjánál, egy hetet pedig az édesapjánál töltött. Egyik napról a másikra azonban váratlanul mindkettejüknek nyoma veszett - írja a férfi beszámolója alapján a Blikk.

"A nyári szünetben egy hónapot töltött nálam, ugyanennyi időt pedig az anyjánál.

Korábban mindig lelkesen mesélt a napjairól, de akkor alig akart megszólalni. Csak halkan annyit mondott, hogy otthon vannak és játszottak. Úgy köszönt el, hogy szeretlek apa. Ezek voltak az utolsó szavai az eltűnése előtt. Ezután kikapcsolták a telefonját. Elrabolta a kislányomat az anyja" – emlékezett vissza a 43 éves, Svédországban munkaközvetítőként dolgozó férfi.

Csulak Levente és volt párja Magyarországon ismerkedtek meg. A nő rövidesen ki is költözött hozzá, a kislányuk, Fanny pedig márt kint született meg 2011-ben.

Már korábban is megszökött a férfitól

én pedig akkor két hónapig semmit nem tudtam Fannyról. Ráadásul hamisan azzal vádolt meg, hogy bántalmaztam is őt, de ebből egy szó sem volt igaz, ez pedig azóta be is bizonyosodott – magyarázta a férfi.

Elmondása szerint az eltűnésük után egy hónappal bejelentés érkezett arról, hogy Magyarországon, egy Fejér megyei településen kerültek hatósági karanténba, de

mire a rendőrök kiértek, a nő és a lánya eltűntek.

A házban a nő egyik ismerőse lakott, akinek fogalma sem volt arról, hogy éppen szökésben van a hatóságok elől.

"Mintha egy rossz álom lenne az egész. Szavakkal nem tudom kifejezni a fájdalmamat. Teljesen tehetetlennek érzem magam. Reménykedek abban, hogy egyszer újra láthatom, soha nem adom fel a reményt. Rettenetes nagy hiány van bennem. Korábban mindent együtt csináltunk, sokat kirándultunk és bicikliztünk, most pedig még azt sem tudom, hogy életben van-e a lányom egyáltalán" - mondta a férfi.

Címlapi képünk illusztráció.