Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Levelet kapott II. Erzsébettől a kislány, aki beöltözött a királynőnek

Vágólapra másolva!
II. Erzsébet egyik udvarhölgye levelet írt annak az amerikai kislány családjának, aki Halloween alkalmából a brit királynőnek öltözött be - írja a Fox News.
Vágólapra másolva!

Halloween alkalmából az egyéves Jalayne Sutherland II. Erzsébetnek öltözött. Az ohiói kislányról édesanyja készített képeket, és megosztotta a Facebookon:

A képek sok száz like-ot és kommentet kaptak, amiken a kislány beöltözve, corgikkal látható. A nő azt mondta, azért a királynőt választották, mivel a kislány nagyon szereti a kutyáikat, és szerették volna, ha ők is részei a jelmeznek. "Ha az embernek eszébe jutnak a corgik, akkor velük együtt a királynő is. Nem tudtuk jobb módon ábrázolni a barátságát a kutyákkal" - nyilatkozta.

Később barátaik unszolására elküldték a képeket a királynőnek egy levéllel együtt. Meglepetésükre decemberben válasz érkezett a Windsor kastélyből. A levelet II. Erzsébet királynő egyik udvarhölgye, Mary Morrison írta:

A kislány anyja nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy egy udvarhölgy az idejét szánta arra, hogy válaszoljon nekik. "Jalayne egyelőre nem igazán érti a dolgot, de majd meg fogja" - mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről