A tizenéves anya akarja elnevezni az örökbeadandó ikreit

Horizontal ILLUSTRATION CLOSE-UP PREGNANT WOMAN
In this photograph taken on June 12, 2020, Olga, a 26-year-old going through her second surrogacy and expecting twins for a Chinese couple, holds her belly as she walks in the small town of Sophiya Borshchagivka, near Kiev. - Tears of joy stream down Andrea Viez's face as she lifts her baby boy, born to a surrogate mother in Ukraine. "He's a star," the Argentinian in her late 40s says, her voice trembling. After nine years of trying to have a child, Viez can finally hold her son in her arms, thanks to a booming surrogacy industry in Ukraine that has given hope to thousands of struggling would-be parents. (Photo by Sergei SUPINSKY / AFP)
Vágólapra másolva!
Kitört a vita egy terhes tizenéves lány, és a pár között, akik örökbe akarják fogadni a születendő ikreit - írja a Daily Mail.
Vágólapra másolva!

Egy örökbefogadó anya a Redditen osztotta meg a problémáját. Azt írta, hogy ő és a férje éppen örökbe készültek fogadni egy ikerpárt, akiket egy 15 éves lány vár. A szülőanya viszont azt akarja, hogy a gyerekeket Walternek és Agnesnek nevezzék el, és

azzal is megfenyegette őket, hogy másnak adja őket örökbe, ha ezt nem fogadják el.

Illusztráció Forrás: AFP/Sergei Supinsky

"A terhesség alatt végig vele voltunk, és bármikor meglátogathatja az ikreket, mivel egy városban lakunk. De ezeket a neveket nem is családtagok miatt választotta, hanem mert szerinte jól hangzanak" - írta az örökbefogadó anya. Ők és a férje már az Ellie és az Evan nevek mellett döntöttek, mikor a szülőanya közölte velük az ő ötleteit.

- írta még.

A reddites kommentelőket megosztotta az eset: mind a szülőanya, mind az örökbefogadó szülők mellett is sokan kiálltak.