Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kábítószerezett két kamasz a férfi garázsában, kivégezte őket

Hanf-Parade in Sao Paulo Schwarzmarkt Einstiegsdroge Legal High Sucht Drogenbeauftragte Haschisch Marijuana March Drogenbericht Hemp Parade ACE Cannabis-Legalisierung Demonstranten Drogenreport THC Marihuana-Legalisierung Weed Kavaliersdelikt Hasch Drogen
Demonstration für die Legalisierung von Cannabis auf der jährlichen Hanf-Parade. Sao Paulo, 06.05.2017 | Verwendung weltweit/picture alliance
Vágólapra másolva!
Lelőtt két fiatal fiút egy férfi Ohióban, miután a garázsában lévő autójában talált rájuk, amint épp marihuánát szívtak.
Vágólapra másolva!

A 65 éves Victor Santana Daytonban él, ebben a hónapban mondják ki ítéletét gyilkosság miatt.

A férfi ugyanis 2019 augusztusában megölt két 17 éves fiút, akikre a garázsában talált rá, amint az autóban ülve marihuánát szívnak.

Illusztráció Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit picture alliance/Cris Faga/Geisler-Fotopress

Lucas Wilder, a férfi ügyvédje azt mondta, ügyfele látta a tiniket bemenni a kapun, és attól félt, be akarnak törni a házába, ezért elővette a fegyverét, és kiment megkeresni őket - írja az ABC News.

Elmondása szerint a férfi nem tudta, hogy a tiniknél van-e fegyver, és félelmében úgy döntött, ő lő először.

Ja'shin Gibson a történtekkor a tinikkel volt, de nem sérült meg, mert az autó alá bújt. Azt mondta, a 65 éves férfi figyelmeztetés nélkül kinyitotta az ajtót, majd azonnal lőni kezdett az autóra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről