Szörnyű hasfájásra ébredt a 11 éves kislány, három hét múlva meghalt

Woman with ill child at home Beautiful Girls Women Consoling Fever Temperature Persuasion Child Talking Resting Touching Beauty Caucasian Ethnicity Protection Weakness Exhaustion Relaxation Sadness Rudeness Disappointment Love Care Small Healthcare And Me
Mother talking to sick child at home
Vágólapra másolva!
Szörnyű tragédia rázta meg a 11 éves Carly Woods családját, akik mindössze három hét alatt elveszítették a kislányukat. Carly egyik reggel hasfájásra ébredt úgy, hogy előtte semmiféle gyanús tünetet nem produkált, így a szülők azt hitték, hogy a kislány megjátssza a hasfájást, mert nem akar iskolába menni.
Vágólapra másolva!

„Ez volt az első éve a felső tagozatos iskolában, és egy kicsit nehezen tudott beilleszkedni. Azt hittem, hogy szimulál, hogy otthon maradhasson” - mondta a Liverpool Echo-nak a gyászoló édesapa.

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/kicsiicsi/Kicsiicsi

Amikor az állapota nem javult, kórházba vitték, ahol szörnyű diagnózist kaptak: Carlyt a májrák egy nagyon ritka és rendkívül agresszív formája támadta meg - írja a Bors.

– mondta az édesapa.

„Azt mondták, hogy évente csak egy-két ilyen rákbetegséget diagnosztizálnak, és általában van valamilyen előzetes tünet, vagy betegség, ami jelzi a bajt. Carly esetében nem volt ilyen” – nyilatkozta a gyászoló édesapa.