Íme VI. Gunther, a dúsgazdag kutya, aki most eladja floridai luxusvilláját

Vakvezető kutya németjuhász
Vágólapra másolva!
Egy dúsgazdag kutya árulja Madonna egykori floridai luxusvilláját. Gunther beleszületett a jólétbe, egy német grófnő az egyik felmenőjére hagyta a vagyonát.
Vágólapra másolva!

Árulják Madonna egykori floridai luxusvilláját, az eladó pedig VI. Gunther, egy dúsgazdag németjuhász - írja a Daily Star. Az állat mondhatni beleszületett a jólétbe, ugyanis annak a III. Gunthernek a leszármazottja, aki egy német grófnő háziállata volt.

Karlotta Liebenstein pedig 1992-es halálakor a vagyonát a kutyájára hagyta,

és kikötötte, hogy III. Gunther leszármazottainak is luxuskörülményeket kell biztosítani.

Ez csak egy nyaraló Gunthernek

VI. Gunther vagyonát 500 millió dollárra becsülik, ami 160 milliárd forintnak felel meg. Most azonban eladják a Miamiban található, tengerparti luxusvilláját, amelynek értékét több mint 30 millió dollárra saccolják.

Az ingatlan korábban Madonna tulajdonában volt, a házat kezelő pár egyik tagja azt mondta, hogy

Gunther jelenleg abban a panorámás szobában lakik, ami a világsztár fő hálószobája volt.

VI. Gunther azért is adhat túl az 1,2 hektáros területtel rendelkező ingatlanon, mert ez lényegében csak egy nyaraló számára - az állandó lakhelye ugyanis Toscanában van.

A cikkben emlékeztetnek, hogy Gunther esete egyáltalán nem egyedi: 1988-ban egy brit régiségkereskedő teljes, 7 millió fontos vagyonát Blackie nevű macskájára hagyta, és korábban Oprah Winfrey is azt mondta, hogy halála után birtokát a kutyáira hagyja.

Címlapi képünk illusztráció.