El akarta égetni a régi szekrényt, magát gyújtotta fel az angol nő

lűz láng illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy régi szekrényt akart elégetni a kertjükben egy angol nő, de végül magát gyújtotta fel. Louise Chadwick harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, bőrátültetést kellett rajta végrehajtani, és a baleset óta retteg a nyílt lángtól és a tűzijátékoktól is.
Vágólapra másolva!

Louise Chadwick fel akarta újítani lánya hálószobáját, ezért kiszedte onnan a régi gardróbszekrényt - derül ki a Mirror cikkéből.

A 39 éves manchesteri nő

a bútort kivitte a kertbe, hogy elégesse, és benzint öntött rá.

Louise azonban nem vette észre, hogy közben a lánya akkori barátja már meggyújtotta a tüzet, így mikor rálocsolta a benzint, a kezében lévő kanna is lángra kapott.

A nő ezután elejtette a kannát, amiből

még több benzin ömlött a földre és a nő ruhájára is, Louise-t pedig elnyelték a lángok.

Azóta halálfélelme van a tűzijátékoktól is

A tüzet végül a lánya segítségével sikerült eloltani, aki többkancsónyi vizet öntött Louise-ra, mire a ruhája annyira átnedvesedett, hogy a tűz alábbhagyjon.

azt hittem, meg fogok halni – emlékezett vissza a háromgyerekes anyuka a balesetre.

Louise-t mentőhelikopterrel vitték kórházba, a nőnek harmadfokú égési sérülések borították többek között a combját, a karját, a lábszárát és a lábfejét is.

Ezután több mint egy évig kezelték kórházban, ahol többek között bőrátültetést kellett rajta végrehajtani.

Az eset még 2017-ben történt, a nő most mesélte el, hogy azóta is halálfélelme van. A fizikai sérülések mellett Louise maradandó mentális károsodást is szenvedett.

A balesetet követően ugyanis retteg minden nyílt lángtól és robbanástól, így például egy tűzijáték is halálfélelmet vált ki belőle,

és rendszeresen vannak azóta rémálmai is, amelyekben az egész teste lángol.

(A címlapi kép illusztráció)