Az amerikai fiatalok 40 százaléka vallja magát az LMBTQ-közösség tagjának

Thousands Flock To Annual Pride March In New York City New York Pride Parade Gay pride Parade LGBT LGBTQIA LGBTQ transgender trans non bibary gender fluid New York City empire state building USA America RAINBOW RAINBOW FLAG
A parade goer wears rainbow butterfly wings and shorts at the annual Pride Parade on Sunday, June 29, 2019 in New York, NY. This years annual Pride Parade celebrates the 50th Anniversary of the Stonewall Uprising and a half-century of LGBTQ+ liberation. (Photo by Erin Lefevre/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Newsweek által közölt friss tanulmány jól mutatja, hogy hova vezet az elképesztő mértékeket öltő nyugati LMBTQ-propaganda. Az amerikai ezredfordulósok 30 százaléka, míg a Z generáció 40 százaléka állítja azt magáról, hogy az LMBTQ-közösség tagja.
Vágólapra másolva!

Az évek alatt folyamatosan változott az, hogy az amerikai társadalom hány százaléka vallja magát homoszexuálisnak, az arány azonban általában 6 és 10 százalék között mozgott. Az elmúlt évek LMBTQ-propagandája miatt viszont idén már kimagasló arányú, főleg fiatal amerikai állítja magáról azt, hogy transznemű vagy éppen saját neméhez vonzódik.

George Barna, az új felmérés munkatársa szerint az amerikai ezredfordulósok 30 százaléka, míg a fiatalabb Z generáció 40 százaléka állítja azt magáról, hogy az LMBTQ-közösség tagja.

Illusztráció Forrás: NurPhoto via AFP/Erin Lefevre/NurPhoto/Erin Lefevre

Barna szerint ennek hátterében az áll, hogy a fiatalok körében divatos és menő, ha az LMBTQ-közösség tagjának mondják maguknak. Mindez szerinte egy nagyobb problémára is felhívja a figyelmet méghozzá arra, hogy négyből három fiatal nem igazán tudja eldönteni, hogy mihez kezdjen az életével.

Barna 124 oldalban kutatta ezt a jelenséget az Arizona Christian University és a Foundations of Freedom nevű nonprofit szervezettel közösen. A tanulmány 600 résztvevő válaszain alapult, akik egy 17 perces, 71 kérdésből álló lapot töltöttek ki.