35 éves rejtély oldódhat meg, miután egy volt csendőr bevallotta a búcsúlevelében, ő volt a kegyetlen sorozatgyilkos

sorozatgyilkos
Sohasem tudták elfogni a hírhedt sorozatgyilkost
Vágólapra másolva!
Egy 35 éve tartó nyomozás érhet véget Franciaországban, miután szerdán megtalálták egy férfi holtestét az ország déli részén, aki egy levélben valotta be a gyilkosságokat. A rejtélyes sorozatgyilkosnak összesen négy áldozata volt, a legfiatalabb egy 11 éves lány.
Vágólapra másolva!

A V. Francois néven azonosított 59 éves férfi holttestét szerdán találták meg a Montpellier közelében található Grau-du-Roi városban - írja a helyi média beszámolói alapján a Sky News.

A cikk szerint Francois öngyilkos lett, egy hátrahagyott levélben pedig bevalotta: ő volt a Le Grele néven ismert sorozatgyilkos, aki

a hatóságok szerint négy gyilkosságot és hat nemi erőszakot követett el 1986 óta.

Az áldozatai között szerepelt a 38 éves Gilles Politi, egy 20 éves német nő, Irmgard Müller, a 19 éves Karine Leroy és egy mindössze 11 éves lány, Cecile Bloch. Cecile 1986 május 5-én tűnt el, majd a hatóságok a kislány meztelen holtestét egy pincében találták meg, régi szőnyegek alá rejtve.

A nyomok akkor arra utaltak, hogy

Cecile-t a halála előtt megerőszakolhatták.

A cikk szerint Francois búcsúlevelében azt írta, hogy "nagyon rossz lelki állapotban volt" a gyilkosságok elkövetése idején, de azóta sikerült összeszednie magát. A férfi állítólag csendőrként dolgozott, házas, két gyermeke van. A Le Point és a Parisien is úgy tudja, hogy Francois öngyilkos lett, miután gyanúsítottént beidézték a bíróságra.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!