Ezért kell mindig lehúzni a WC-t Ausztráliában - videó

Huntsman Spider NurPhoto General news Wildlife July 21 2021 21th July 2021 West Bengal giant crab spider female Huntsman spider cane spider Huntsman spiders Heteropoda venatoria tropical regions common names Soumyabrata Roy species Sparassidae speed mode
Huntsman spiders (Heteropoda venatoria) are a species of spider in the family Sparassidae. The spiders are known by this name because of their speed and mode of hunting. It is native to the tropical regions of the world. Its common names include giant crab spider or cane spider. A female Huntsman spider is in a house in the evening at Tehatta, West Bengal; India on 20/07/2021. (Photo by Soumyabrata Roy/NurPhoto) (Photo by Soumyabrata Roy / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Újabb vadászpókos videó terjedt el, ezúttal a Tiktokon: már 17 millió alkalommal nézték meg a WC-ülőke alatt rejtőző vadászpókról készült felvételt - írja a Daily Star.
Vágólapra másolva!

Eredetileg a Facebookon osztották meg azt a videót, ami most a TikTokon terjedt el.

- írta az eredeti posztoló a videó mellé, amin az látható, ahogy a látszólag tiszta és üres WC kagyló alól előkerül egy vadászpók lehúzás közben.

A videót már 17 millió alkalommal nézték meg a Tikttokon, és több mint 39 ezer komment érkezett. A nézők megoszlanak rajta, hogy a vadászpók félelmetes-e, vagy inkább kétségbeesettnek tűnik a felvételen.

Méretük miatt ugyan félelmetesek a vadászpókok, de az emberre nem veszélyesek, nincs mérgük. Ausztráliában 1979 óta senki halálát nem okozta pókcsípés.

(A címlapi kép illusztráció!)