Lelőtte, és 27 szúrással végezte ki volt barátját ez a nő, mert a férfi nem szerette eléggé - fotó

Vágólapra másolva!
Travis Alexanderre holtan találtak a fürdőszobában, miután szeretője rátámadt. A torka mélyen be volt metszve, azon kívül 27 késszúrást találtak a testén. Mindezt azért, mert a nő nem tudta elviselni, hogy egykori partnere nem akar vele együtt élni. Mint kiderült, a kegyetlen gyilkosság előtt a pár még lefeküdt egymással, és pikáns fotókat készítettek egymásról. A nő ezután elképesztő magyarázatokkal állt elő a rendőröknek, akik végül nem hittek neki, és a bíróság életfogytiglani börtönre ítélte.
Vágólapra másolva!

Jodi Kaliforniában élt, üzletasszony volt, emellett szenvedélye volt a fotózás. Párja, Travis Arizónában lakott, és marketingügynökként keresett pénzt. 2006 szeptemberén egy las vegasi konferencián ismerkedtek össze.

Az első találkozásuk után mindennap beszéltek egymással, 5 hónap alatt több mint 80 ezer e-mailt váltottak. Mivel azonban Travis a mormon egyház tagja volt, nem találkozhatott más vallásúakkal.

Miután egyre közelebb kerültek egymáshoz, Jodi vallást váltott, és a mormonok templomába kezdett járni, így 2007 februárjában már hivatalosan is találkozgatni kezdtek.

Ám öt hónap múlva a férfi elmondta barátnőjének, hogy

kapcsolatuk csupán a testi vonzalmon alapul, ezért szakított a nővel. Jodi emiatt teljesen összetört, és képtelen volt belenyugodni a dologba,

ezért keresztülutazott az országon, hogy Travishoz közelebb kerüljön, majd próbálta feléleszteni kettőjük között a romantikát.

Végül elérte, hogy legalább nyitott kapcsolatba lehessen vele.

Ám amíg Jodi azt gondolta, újra együtt fognak élni, Travis ezt nem vállalta, csakis alkalmi viszonyba egyezett bele. Ezért két év után Jodi visszaköltözött nagyszüleihez Kaliforniába. Azonban ezzel még nem volt vége a dolognak.

Két hónappal a költözés után Jodi bérelt egy autót, amivel Mesába utazott, hogy meglátogassa Travist.

Kannákba töltött benzint vitt magával a hosszú útra, hogy ne kelljen megállnia, és kikapcsolta a telefonját. 2008 június 4-én újra lefeküdtek egymással, majd fotókat készítettek egymásról.

Forrás: X80001

Néhány nappal később Travis munkatársai aggódni kezdtek. A férfi ugyanis nem ment be dolgozni, és elérhetetlenné vált.

Miután napokig semmit nem tudtak róla, a barátai felkeresték a lakásán, ahol sokkoló nyomokba botlottak. Az egész padlót vér borította. Mint kiderült, Jodi lelőtte Travist, ráadásul egy ugyanolyan fegyverrel, amilyen a nagyszülei házából egy "rejtélyes betörés" alkalmával eltűnt.

A leginkább felkavaró azonban egy rossz digitális fényképezőgép volt, amelyet néhány véres ruhadarab alatt találtak a mosógépben. Később az azzal készített,

Jodit és Travist ábrázoló erotikus fotókat is megtalálták, amelyek a férfi halála előtt néhány órával készültek.

Amikor Jodit kihallgatták, először nem tagadta, hogy járt Travis lakásán, és együtt voltak, ám amikor szembesült a bizonyítékokkal, megváltoztatta a történetét.

Azt állította, hogy két idegen betört, akik megölték Travist, majd őt is megtámadták. Ezután összetörten közölte a rendőrökkel, hogy Travis rátámadt, és megerőszakolta, ő pedig önvédelemből fordult ellene.

Jodi története azonban következetlennek és zavarosnak tűnt, majd amikor egyedül maradt, széles jókedvében fejen állt, és vigyorgott.

A nő ellen gyilkosság miatt vádat emeltek, ami miatt eleinte halálbüntetésre akarták ítélni, végül azonban csak életfogytiglan börtönt kapott, a feltételes szabadság lehetősége nélkül - írja a DailyStar.