Joe Biden fia orosz drogdílerekkel és prostituáltakkal tölti az idejét

Hunter Biden
(FILES) In this file video grab made on August 20, 2020 from the online broadcast of the Democratic National Convention, being held virtually amid the novel coronavirus pandemic, shows former vice-president and Democratic presidential nominee Joe Biden's son Hunter Biden speaking during the last day of the convention. - US President Donald Trump rebuked Facebook and Twitter on October 14, 2020 for blocking links to a New York Post article purporting to expose corrupt dealings by election rival Joe Biden and his son in Ukraine. (Photo by - / DEMOCRATIC NATIONAL CONVENTION / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / DEMOCRATIC NATIONAL CONVENTION " - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Az egyik legnagyobb angol hírportál megszerzett egy videót az 51 éves Hunter Bidenről, ahogy egy örömlánynak mesél korábbi botrányairól, írja a Metropol a Daily Mailre hivatkozva.
Vágólapra másolva!

A brit bulvárlap által megszerzett ominózus felvételen az ifjabb Biden igen elképesztő történetet mesélt hölgyvendégének.

A laptopokból eddig ismert tartalmak alapján elmondható, hogy Hunter Biden kemény drogfüggőséggel küzd, és a házassága ellenére rendszeresen prostituáltakkal tölti az idejét, amely viszonyokat nagyon alaposan dokumentálta Forrás: AFP

Megtudhattuk tőle például, hogy nyáron 18 napot bulizott Las Vegasban egy orosz drogbandával együtt.

– magyarázta nagy lendülettel Hunter. Azt is hozzátette, hogy 18 napig, annak ellenére, hogy csak egy bulira akart maradni, lakosztályról lakosztályra jártak.

Azt se tudta, hol van és mennyi pénzt költött.

Miután az elnök fia majdnem túladagolta magát, rájött, hogy eltűnt a laptopja, ami véletlen rögzítette az egész estét. Egyébként ez már nem az első eset, hogy a férfi elhagyta a gépét, amin több fontos és bizalmas információ is megtalálható. Nagy valószínűséggel orosz barátai – akik egyébként Huntert is ott hagyták „meghalni" – lopták el a számítógépet.

– magyarázta Joe Biden amerikai elnök fia.

Ez az eset azt jelenti, hogy Hunter Biden már a harmadik laptopját „veszítette" el a kicsapongó életvitelének köszönhetően. Valószínűleg mindhárom laptop kényes információkat is tárol Joe Biden amerikai elnökről, amelyekkel akár zsarolhatják is a Biden családot. A laptopok botrányos képeket, videókat és e-maileket tartalmaznak a Biden család életével kapcsolatosan.

Joe Biden amerikai elnöknek még sokba kerülhet Hunter botrányos életvitele Forrás: AFP/Brendan Smialowski

Legnagyobb vihart annak a gépnek az elhagyása okozta, amit Hunter egy Delaware állambeli laptopszervizben felejtett. A kényes e-mailekből kiderült, hogy Joe Biden Barack Obama alelnökeként aktívan befolyásolta a történéseket Ukrajnában.

Hunter Bident 2014-től alkalmazták a Burisma Holdings nevű ukrán gázipari vállalat igazgatótanácsában havi 50 ezer dolláros javadalmazásért. Továbbá kiderül az is, hogy Hunter Biden már egy évvel korábban bemutatta a Burisma ukrán energetikai cég legfőbb vezetőinek, hogy Joe Biden alelnökként nyomást gyakorolt volna ukrán kormányzati tisztségviselőkre annak érdekében, hogy rúgják ki a Burisma esetleges korrupciós ügyeit vizsgáló főügyészt. Érdemes megjegyezni, hogy Donald Trump republikánus elnököt a hivatali ideje alatt a baloldali demokraták sorozatosan hivatali visszaéléssel vádolták, miközben a demokraták voltak azok, akik visszaéltek a politikai hatalmukkal.

Egy 2015 májusában keltezett elektronikus levélből kiderült, hogy Vadim Pozsarszkij, a Burisma igazgatótanácsának egyik tanácsadója megköszönte Hunter Bidennek, hogy bemutatta őt az apjának. Egy esztendővel korábban ugyanez az ukrán szakember levélben felvetette Hunternek, hogy az ukrán vállalat érdekében be kellene vetnie a befolyását.

Ez előtt is ismertek voltak Hunter Biden kínai, ukrán és orosz üzleti érdekeltségei, azonban Joe Biden szüntelenül tagadta, hogy a fiával beszélt volna annak üzleti ügyeiről.

Ez alapján elmondható, hogy Hunter az apja politikai befolyását használta üzleti célokra. Kétségtelen, hogy a kényes tartalmak nagy korrupcióra és illegális tevékenységre utalnak a Joe Biden által vezetett Egyesült Államok legfelsőbb szintjein.

A szervizben felejtetett laptop kényes tartalmai a 2020-as amerikai elnökválasztási kampány hajrájában szivárogtak ki, de a baloldali demokrataközeli sajtó és a választásokba beavatkozó szociális platformok (Twitter, Facebook) teljesen cenzúrázták a hírt.

A mostani üggyel kapcsolatosan Hunter állításai felvetik annak a lehetőségét is, hogy a kábítószerfüggőségét kihasználva gyenge láncszemként célba vehették külföldi hírszerző szolgálatok annak érdekében, hogy kényes információkhoz jussanak Joe Biden amerikai elnökről.

A legújabb botrányos képek és videók IDE kattintva nézhetőek meg.