Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Legalább 22-en meghaltak az áradások miatt Tennessee-ben

Flash Flood Kills Over 20 With Dozens More Missing In Central Tennessee GettyImageRank3 Color Image accidents and disasters weather Horizontal
WAVERLY, TN - AUGUST 23: A vehicle destroyed by flooding sits in Trace Creek on August 23, 2021 in Waverly, Tennessee. Heavy rains on Sunday caused flash flooding in the area, leaving at least 22 people dead and several more still missing. Brett Carlsen/Getty Images/AFP (Photo by Brett Carlsen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Folytatódik a kétségbeesett keresés az amerikai Közép-Tennessee államban az eltűnt felnőttek és gyermekek után, akiknek a pusztító árvíz miatt veszett nyomuk. Legalább 22-en meghaltak, miután a hétvégén özönvízszerű esőzések sújtották a régiót - írta meg Fox.
Vágólapra másolva!

A szombati történelmi áradás utakat mosott el, házakat rombolt szét, mobiltornyokat döntött ki és autókat tett tönkre.

Waverlyben, a Humphreys megyei 4500 lakosú városban

a hatóságok hétfő reggelre 37 eltűnt személyt tartalmazó listát tettek közzé, és a helyiek segítségét kérték a felkutatásukban, miközben a hatóságok folytatták a kutatást a romok között eltűntek és túlélők után.

- mondta Chris Davis Humphreys megyei seriff.

- mondta az elhunyt ikrek édesanyja a FOX 17 Nashville-nek.

Áradás sújtotta az amerikai Tennessee-t, jelenleg is túlélők után kutatnak a hatóságok Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Brett Carlsen

Legalább két másik gyerek is eltűnt Waverlyben, miután szombaton kevesebb mint 24 óra alatt 17 centiméternyi eső esett.

A megyei seriff hivatala a McEwen középiskolában állított fel egy újraegyesítési központot.

Mivel a túlélők utáni kutatás és mentés jelenleg is tart, a tisztviselők úgy vélik, hogy a halálos áldozatok száma tovább emelkedhet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről