Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nyári táborokban tanítják drag queenek Skóciában a kisfiúkat arra, hogyan legyenek transzvesztiták

US-LIFESTYLE-GAY-RIGHTS-GENDER-SOCIETY-BOOKS gender homosexuality rights Horizontal Drag queens Athena Kills (C) and Scalene Onixxx arrive to awaiting adults and children for Drag Queen Story Hour at Cellar Door Books in Riverside, California on June 22,
A LMBTQ-propagandát népszerűsítő "drag queenek" minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy gyerekeket befolyásoljanak. Nyugaton már rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni.
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Királyságban a skóciai Dumfriesban egy gyerekeknek szóló nyári táborban a 11-18 év közötti fiúk arról tanulhatnak többek között, hogy hogyan hozzanak létre egy új személyiséget maguknak, továbbá beavatják őket abba, hogy hogyan sminkeljék magukat, valamint felvilágosítják őket az LMBTQ-mozgalom történelméről is – számolt be a Hír TV a brit The Guardian alapján.
Vágólapra másolva!

Júliusban nyitja meg a kapuit a nagy visszhangot keltő tábor. Az érzékenyítő tábort annak ellenére szervezik meg, hogy heves viták kereszttüzébe került.

Nagyon sokan aggódnak amiatt, hogy az LMBTQ-lobbi az oktatási rendszert kihasználva akar befolyást szerezni a gyerekek felett Forrás: YouTube/Nina West


– mondta Natalie Doidge, a transzvesztita iskola szervezője. Szerinte a transzvesztitizmus nem csupán a nőknek öltözött férfiakról szól. Állítása szerint a most megrendezésre kerülő kurzus mindenki számára megnyitja a lehetőséget, hogy kipróbálja magát. A szervező szerint a középiskola felső tagozatán levő fiatalok számára különösen fontos önmaguk felfedezése és megismerése, hiszen életük hajnalán vannak, és bizonytalanok a nemiségüket illetően.

A Big Burns Supper nevű civil szervezet által támogatott ifjúsági színház nyári kurzusokat kínál gyerekek számára a komédia, tánc és jelmeztervezés terén. Újabban a színház kibővítette a portfolióját a 11-18 éves korosztály számára szóló transzvesztita iskolával is. A program már betelt, és a helyek felét lányok töltik be a táborban.

A LMBTQ-propagandát népszerűsítő "drag queenek" minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy gyerekeket befolyásoljanak. Nyugaton már rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni (a kép illusztráció, az Egyesült Államokban készült)

A civil szervezet vezetője, Graham Main, aláhúzta, hogy a tábort lebonyolító szervezők tapasztalt pedagógusok, hiszen heti rendszerességgel dolgoznak általános iskolákban.

A kezdeményezést követően nagy felháborodás tört ki Skóciában.

Nagyon sok online hozzászóló adott hangot a gyermekek védelmével és a gyerekek szexualizálásával kapcsolatos aggodalmainak. Véleményük szerint az LMBTQ-felnőttek kihasználják az oktatási felületeket annak érdekében, hogy a fiatalokat érzékenyítsék és megközelítsék.

A táborban a gyerekek egész napos programok keretében belül ismerkedhetnek a pride zászló fejlődésének történetével, valamint az LMBTQ-propaganda többi sajátosságával is. A nagy felháborodást keltő tábor két szervezője is drag queen, vagyis nőimitátor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről