Lányát kiközösítő lányokról készített meztelen kamuvideókat egy pennsylvaniai nő

Vágólapra másolva!
Amikor az 50 éves Raffaela Spone tudomására jutott, hogy tinédzser lányát kiközösítik a szurkolói lánycsapatban lévő társai, bosszút akart állni. Hamis fotókat és kamuvideókat készített a lányokról, hátha sikerül kirúgatnia őket. Az érintettek szülei azonban feljelentést tettek, a rendőrség az IP-címe alapján pedig hamar kiderítette, hogy ki volt az elkövető. A nőt ezt követően őrizetbe vették, majd a március végén kezdődő tárgyalásáig feltételesen szabadlábra helyezték. A lánya azt állítja, hogy semmit sem tud anyja tettéről.
Vágólapra másolva!

A Philadelphia Inquirer cikke alapján Raffaela Spone lánya elpanaszolta anyjának, hogy a Victory Vipers nevű pompomlány csapatban a társai kiközösítik őt.

Raffaela Spone Forrás: allthatsinteresting.com/Hilltown Township Police Department

Az elszánt 50 éves anya bosszúból

a kiskorú lányokról manipulált fotókat és videókat készített, amelyeken a lányok meztelenül pózoltak, marihuánát szívtak és italoztak a folyóparton. Majd elküldte a felvételeket a lányok edzőinek, sőt az érintett lányoknak is, ez utóbbiakat felszólítva arra, hogy egyúttal öljék is meg magukat.

A rendőrségen tavaly júliusban a megalázott lányok szülei feljelentést tették erőszakos zaklatás miatt. Az egyik lány szülei elmondták,

azért tettek feljelentést, mert valószínűleg a fotók a gyerekük kizárásához vezethetnek a szurkolói csapatból.

Hamarosan másik két család is megjelent a rendőrségen, mert lányaik szintén saját magukat ábrázoló meztelen fotókat kaptak, de ők azt állították, hogy soha nem készítettek ilyen felvételeket.

A fotókról hamar bebizonyosodott, hogy jól sikerült hamisítványok, amelyekhez az áldozatok közösségimédia-oldalain elérhető képeket vették alapul.

Ekkor kezdődött meg a nyomozás az ismeretlen zaklató ellen.

A kiberbűnözés felgöngyölítésével foglalkozó nyomozók

hamar megtalálták azt az IP-címet, amelyről a névtelen üzeneteket és fotókat küldözgették a lányoknak, az IP-cím pedig Raffaela Spone címe volt.

A rendőrség lefoglalta a nő digitális eszközeit, és a bizonyítékok ellenőrzése után Spone-t március 4-én letartóztatták.

Az ügyben megszólalt az egyik szurkolólány apja, George Ratel is, aki úgy véli, hogy

A férfi elmondta,

A lányáról olyan képeket terjesztettek, amelyek nem tükrözik az igazságot - fűzte hozzá.

Raffaela Spone-t feltételesen szabadlábra helyezték tárgyalásáig, amire március 30-án kerül sor. Lánya tagadja, hogy tudomása lett volna a meghamisított felvételekről.