Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Itt az új Greta Thunberg, a brit királyi családot gyalázó hercegné, Meghan Markle

Harry herceg, meghan markle, oprah winfrey
Vágólapra másolva!
A radikális baloldali, és meglehetősen erőszakos mozgalom, a BLM aktivistája a felhívást azután tette közzé, miután Meghan Markle a vasárnap este Oprah Winfrey-nek adott interjújában rasszizmussal vádolta a brit királyi családot (korábbi interjúiban pedig már a brit médiát és a britek felét is). A riporter tehát a legismertebb és politikailag közismerten a leginkább (baloldal felé természetesen) elfogult műsorvezetőnő, Oprah Winfrey volt. Az interjúból azt is megtudhattuk, hogy Harry herceg felesége a rossz életkörülmények és bánásmód miatt még az öngyilkosságot is fontolgatta. Legalábbis ezt állította. A nagyszerű francia író és akadémikus, Marc Lambron szellemesen azt írta a Le Figaróban: Meghan Markle a smaragd Greta Thunberg. Azaz, uralkodói jelmezek és díszletek között ugyanazt csinálja, mint a svéd klímapropagandista lány. A baloldal által vezérelt, "politikailag korrekt" világ elfogadásáért (sőt, befolyásolásáért) akar szerepelni. 
Vágólapra másolva!

Opal Tometi, a BLM 36 éves alapító-aktivistája a TMZ Live csatornának adott interjújában meggyőződését fejezte ki, hogy Meghan Markle (korábban amerikai sorozatszínésznő és szinkronhang) állításai alapján bizonyosra vehető, hogy a brit királyi család nem becsüli meg a feketéket és a fekete életeket.

Opal Tometi Forrás: Wikipedia

A hatalmas médiafigyelmet kapott interjúban Markle azt állította, hogy „a királyi család legalább egy tagja „aggodalmát fejezte ki" első gyermekük bőrszínével kapcsolatban", amikor a meg nem nevezett családtag azt a kérdést tette fel, hogy vajon milyen árnyalatú lesz a kisbaba bőre. Meghan Markle tudni vélte, hogy a kérdéssel az illető azt is sugallta, hogy a kis királyi utód a bőrszíne miatt nem kap hercegi rangot.

Harry herceg szerint családjában a rasszizmus olyan mértékű, hogy ez volt az egyik oka annak, hogy elhagyták Nagy Britanniát. (Természetesen senki nem tudja, hogy mindez igaz-e.)

Tometi ezért arra kér mindenkit, hogy „fordítsanak hátat a brit királyi családnak".

Tometi, aki magát önéletrajzában „ikonnak" és „minden idők legbefolyásosabb emberi jogi aktivistájának" nevezi,

azt is nyilatkozta a TMZ Live csatornának, hogy Markle kijelentései a királyi családban elszenvedett fajgyűlölő bánásmódról csak egy újabb nyomasztó példája annak, amin a feketék naponta átmennek.

A „feminista szabadságharcos" azt is tanácsolja a nézőknek és az olvasóknak, hogy kezdjék végre elhinni mindazt, amiről a fekete nők az őket ért méltánytalanságokkal kapcsolatban beszámolnak.

Harry herceg, a brit trónörökös másodszülött fia és amerikai felesége, Meghan Markle sussexi hercegnő interjút ad Oprah Winfrey-nek Forrás: MTI/AP/Harpo Productions/Joe Pugliese

Tometi további részleteket nem közölt arra vonatkozóan, hogy a gyakorlatban miképpen valósítható meg – mondjuk egy átlag brit számára –, hogy hátat fordít a brit királyi családnak az ellenük indított bojkottban.

Az Oprah Winfrey-interjú után megszólalt az ügyben Samantha Markle, Meghan Markle féltestvére is, aki az ausztrál Fifi, Fev és Nick műsornak adott interjút. Samantha Markle szerint húga narcisztikus személyiségzavarban szenved, és bár nem reszortja féltestvére diagnosztizálása, mégis úgy gondolja, hogy

narcisztikus személyiségzavara miatt Meghannek képzett szakemberre, tanácsadásra lenne szüksége.

Samantha Markle kitért arra a korábbi, szintén Oprah Winfrey-nek adott interjújára, amelyben a most már sussexi hercegné azt állította, hogy megismerkedésük idején fogalma sem volt, hogy az asztaltársaságában ülő Harry kicsoda. Samantha Markle ugyanis elmondta, hogy Meghan fiatal lánykora óta megszállottan érdeklődött a brit királyi család, és különösen a tragikus sorsú Diana iránt. A magazinokból és televíziós híradásokból jól ismerte Diana mindkét fiát is. Meghan Diana parfümjét viselte a Harryvel megbeszélt első randevún is.

Egyszóval: Samantha Markle szerint féltestvére szánalmasan hazudozott.

Meghan Markle lehet az új Greta Thunberg

Ami mindenesetre továbbra is kérdés: az amerikai BLM-mozgalom alapítója a gyakorlatban hogy képzeli, mondjuk, egy brit pedagógus, háziorvos vagy buszvezető hogyan fogja tudni bojkottálni a királyi családot?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről