VV Fanni barátnője tudhatja, hol van a holttest

VV Fanni Betti
Vágólapra másolva!
A tárgyalásokon egyre többször merül fel a vádlott B. László mellett VV Fanni állítólagos legjobb barátnője, B. Erika neve is. Az áldozat családjának ügyvédje, Lichy József utalt arra, ő többet tudhat Fanniról, mint ami eddig kiderült – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Lichy József a Retro Rádió reggeli műsorában elmondta, hogy Fanni barátnője, B. Erika önként vetette alá magát a poligráfos vizsgálatnak, ami felemás eredményt hozott.

Arra a kérdésre, hogy nyújtott-e valamilyen segítséget Fanni eltüntetéséhez, nemmel válaszolt, a hazugságvizsgáló műszer szerint ez így is van. A másik kérdésre, hogy mondta-e neki a vádlott, hogy megölte Fannit, a gép megtévesztő szándékú választ jelzett.

A harmadik kérdésre, hogy tudja-e, Fanni hol lehet, szintén nemmel válaszolt, a gép azonban ekkor is bejelzett.

Az eredmény egyáltalán nem lepte meg H. Hajnalkát, aki jóval régebben összebarátkozott Fannival, mint B. Erika. Szerinte többen is tudhatják, hol van a holttest.

– elevenítette fel a történteket a Borsnak Hajnalka, aki biztos benne, hogy a vádlotton kívül más is tudja, hol és hogyan tüntették el a barátnőjét, és szerinte az egész bűncselekményt több hónapos rákészülés előzte meg.

– emlékezett vissza Hajni, aki ha teheti, jelen van a tárgyalásokon, mert a mai napig szívén viseli elvesztett barátnője sorsát.

VV Fanni Forrás: RTL Sajtóklub

Így lett figyelmes arra az ellentmondásra is, hogy a vádlott azt állítja, ő Fanni eltűnésének a napján beszélt és találkozott először a lánnyal, de B. László exe a tavaly szeptemberi tárgyaláson azt mondta, már az eltűnés előtt hetekkel hallotta B. László szájából a VV Fanni nevet.

Több mint három év után még mindig nem zárult le az ügy, azonban folyamatosan újabb információk derültnek ki. Ahogy a Bors megírta, legutóbb az derült ki, hogy a valóságshow-szereplőt egy stégről dobhatták a Dunába. Minderről az ügygazda, Szamosi Csaba nyomozó számolt be a bíróságon, aki szerint a napnál is világosabb, hogy a vádlott az elkövető. Hétfőn folytatódik a tárgyalás.