Leleplezte az amerikai baloldal választási összeesküvését a Time magazin

Joe Biden beiktatása
WASHINGTON, DC - JANUARY 20: U.S. President-elect Joe Biden and Dr. Jill Biden arrive to Biden's inauguration on the West Front of the U.S. Capitol on January 20, 2021 in Washington, DC. During today's inauguration ceremony Joe Biden becomes the 46th president of the United States. (Photo by Alex Wong/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Egy kevésbé orwelli világban a Time magazin „A 2020-as választásokat megmentő árnyékkampány titkos krónikája" című cikke az év leleplezése lenne - írja elemzésében az Alapjogokért Központ. A hetilap egy olyan "összeesküvésről" és "árnyékkampányról" (az ő kifejezéseik) ír, mely jelentősen alakította a 2020-as amerikai elnökválasztás menetét: "a háttérből manipulálta a közhangulatot, megváltoztatta a szabályokat, irányította a médiát és ellenőrizte az információáramlást". Ami igazán döbbenetes: a szerző mindezt helyesli.
Vágólapra másolva!

A cikk szerzője, Molly Ball nevesíti az összeesküvés több kulcsszereplőjét, akik egytől egyig a Demokrata Párthoz köthető választási szakértők, NGO-k és adatfeldolgozó cégek.

Joe Biden és felesége, Jill Biden a beiktató ünnepésgen Washingtonban január 20-án Forrás: Getty Images/Alex Wong

Részletesen leírja, hogy ezen szereplők hogyan avatkoztak be a választások lebonyolításába november 3-a előtt és hogyan fenyegettek megtorlással mindenkit, aki megkérdőjelezte utána az eredményt.

Azonban a szerző mindezt liberális propagandamázzal borítja, és azt állítja: "nem elcsalni akarták a választást, hanem megerősíteni azt."

A másik értelmezés persze az - teszi hozzá az Alapjogokért Központ -, hogy a liberális globalisták nyíltan követelik a közvéleménytől: a tényeknek és a józan észnek fittyet hányva igaznak fogadja el az ő értelmezésüket, mely egy általuk is manipuláltnak tartott választást a demokrácia győzelmének tart.

A teljes elemzés itt olvasható: