Kutyasétáltatás közben gyilkolhattak meg egy magyar bejárónőt Németországban

Vágólapra másolva!
Egy magyar nőt megöltek decemberben a németországi Kaiserslauternben, a holttestét egy köztéren találták meg. Az ismerősei szerint kutyasétáltatás közben támadhattak rá a bejárónőre. Gyilkosát még keresik a rendőrök – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A 48 éves ózdi nő azért költözött ki Münchenbe, hogy ápolónőként dolgozzon, de egészségügyi okok miatt nem tudta elvállalni a munkát, ezért ment át Kaiserslauternbe. Azt nem lehet biztosan tudni, hogy mivel foglalkozott, a hatóságok sejtése szerint egy amerikai család bejárónője lett.

Decemberben valaki brutálisan meggyilkolta, majd az egyik köztérre vonszolta és otthagyta.

A helyi rendőrségen külön nyomozócsoport alakult az ügyben. Az eset után nem sokkal elfogtak egy 31 éves férfit, de mivel nem volt ellene elég bizonyíték, elengedték.

A Bors úgy tudja, hogy már a helyi amerikai közösséget is elkezdték átvilágítani, hogy megtalálják a magyar nő gyilkosát.

Az áldozat ismerősei szerint a gyilkos kutyasétáltatás közben támadhatott rá Diánára.

Kaiserslautern nem az a hely, ahol az embereknek gyilkosságtól vagy rablástól kellene tartaniuk, nyugodt kis város ez – mondta a lapnak a nő egyik ismerőse. Szerinte nem ismerkedett, és nem barátkozott igazán senkivel, tehát valószínű, hogy a támadót sem ismerte.

– magyarázta az ismerős.

Állítása szerint a család, ahol dolgozott, még mindig nem jelentkezett, ami azért lehet, mert feltehetően feketén alkalmazták, és nem akarnak emiatt bajba kerülni. Az ismerős elmondta, hogy nagyon szeretnék megtudni, hogy mi történhetett Diánával. Szerinte az lenne a minimum, ha megtalálnák a gyilkost és felelősségre vonnák. A rendőrség most olyan szemtanúkat keres, akik december 13-14 éjjelén vagy hajnalban láthattak valami különöset az utcán, mert

azt gyanítják, hogy a nő testét egy bevásárlókocsiban vagy talicskán vitték a térre, ahol megtalálták.