Ma áll bíróság elé Barbadoson az egykori brit szépségkirálynő

Vágólapra másolva!
Ahogy arról korábban az Origo is beszámolt, Zara Holland brit szépségkirálynő nagy bajba került azzal, hogy pozitív koronavírus tesztet mutató párjával nem tartották be a karanténszabályokat és megpróbálták elhagyni Barbadost. Azóta megszólalt az üggyel kapcsolatban a szigetország miniszterelnöke is.
Vágólapra másolva!

Barbados miniszterelnöke azt nyilatkozta, hogy a szépségkirálynő felelősségre lesz vonva a szabályok be nem tartása miatt. A nő ma áll bíróság elé - írja a Daily Mail.

Mia Mottley miniszterelnök szerint a közelmúltban tíz jogsértést követtek a korlátozásokat illetően, ebből hatot turisták. Mottley szerint a kormány felkészült arra, hogy a szükséges intézkedéseket megtegye olyan turistákkal szemben, mint Zara Holland és párja, Elliot Love.

Zara Holland Forrás: NurPhoto via AFP/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry

A miniszterelnök hozzátette, hogy a turisták többsége betartja a szabályokat, de van egy markonyi ember, akik nem veszik figyelembe a szokásokat, törvényeket és előírásokat, őket pedig felelősségre kell vonni.

Zara Holland Forrás: NurPhoto via AFP/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry

Holland ma áll a bridgetowni bíróság elé, és akár egyéves börtön- és nagyjából 7 millió forintos pénzbüntetést is kaphat.

Miközben a nő a kényelmes luxusszállodában lakik, párja néhány kilométerrel arrébb a Paragon Izolációs Központban,

ahol nem éppen vannak egészséges feltételek a gyógyuláshoz.

Az intézményben nincs légkondicionáló, kevés az ablak és rendkívül sok a szúnyog.

Zara szombaton nem győzött bocsánatot kérni tettéért a barbadosi kormánytól és a mérges lakosoktól, és félreértéssel próbálta magyarázni tettét.