Hullarészegen akarta megvesztegetni a rendőröket egy szlovák sofőr, aki két hét alatt két balesetet is okozott

hullarészeg szlovák sofőr
A részeg szlovák sofőr két hét alatt két balesetet is okozott, és mint kiderült, korábban már elítélték ittas vezetésért.
Vágólapra másolva!
Megpróbálta megvesztegetni a rendőröket egy 32 éves férfi, akit ittas vezetésen értek a kelet-szlovákiai Kormos községben. Mint kiderült, a férfit a múltban már elítélték alkohol befolyása alatt történő veszélyeztetésért, valamint két balesetet is okozott nemrégiben - számolt be a Paraméter.sk felvidéki hírportál.
Vágólapra másolva!

A rendőrök az Ólublói járásban azt követően állították meg az autóst kedden, hogy nem használta az irányjelzőjét. A 32 éves férfit - aki beszélni is alig tudott - kétszer is megfújatták. A digitális szonda előbb 2,4, majd kereken 3 ezreléket mutatott.

Az ellenőrzés során a matt részeg sofőr 200 eurót ajánlott az egyik rendőrnek azért, hogy engedje el, és a pozitív alkoholtesztet tekintse semmisnek. Azt is hozzátette:

mivel nincs is nála annyi készpénz, ezért a hiányzó összeget tutira átutalja majd a rendőr bankszámlájára.

A rendőr nem volt vevő a kenőpénzre, és értesítette a felettesét. Viszont a sofőr ekkor sem adta fel.

Utolsó licitként már 500 eurót (180 ezer forint) ajánlott az összes járőrnek, csakhogy hagyják őt futni.

Végül ez a próbálkozása sem jött be, a rendőrök inkább bevitték a kapitányságra.

A részeg szlovák sofőr két hét alatt két balesetet is okozott, és mint kiderült, korábban már elítélték ittas vezetésért Forrás: FACEBOOK/POLÍCIA SR

Ott, mint kiderült, a férfit a múltban már elítélték alkohol befolyása alatt történő veszélyeztetésért, valamint két balesetet is okozott nemrégiben.

Az egyiket tavaly december 28-án, a másikat pedig mindössze 3 napja, azaz idén január 11-én.