Évekig tetves volt egy 12 éves kislány, aztán belehalt

Vágólapra másolva!
Nem gondolták a 12 éves lány szülei, hogy gyerekük akár bele is halhat abba, hogy a paraziták évekig élősködnek rajta. Teljesen elhanyagolták a kisgyereket, akin aztán már nem lehetett segíteni – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Az amerikai Georgia államban található Macon városában élt a 12 éves Kaitlyn Yozviak a szüleivel, Mary Katherine Hortonnal és Joey Yozviakkal. 2008-ban született, úgy volt, hogy a szülei örökbeadják majd, de végül másképp döntöttek.

Ennek ellenére a kislányt elhanyagolták a szülei, és a későbbiekben nem foglalkoztak azzal sem, hogy a haját és a fejét fejtetvek borítják.

A paraziták az évek alatt úgy elszaporodtak a kislány fején, hogy ez okozta a tavaly szeptemberi halálát,

a kislány egy nap összeesett és meghalt.

A boncolás megállapította, hogy

a kislánynak szívrohama volt, amit a paraziták okozhattak.

Ugyanis a halál másodlagos oka a vérszegénység volt. Az ügyben eljáró különleges ügynök Ryan Hilton azt mondta a The Sun-nak, hogy ez volt a legsúlyosabb tetvesség, amit valaha látott. Elmondta továbbá azt is, hogy:

- mondta, majd azzal folytatta:

A kislány nem halt volna meg, ha a szülei nem hanyagolják így el, többek között a higiéniás állapotát.

A kislány halálát a szülei okozták, ezért a rendőrség azonnal letartóztatta őket és 100 ezer dolláros óvadékot szabott ki velük szemben. A 37 és 38 éves szülőket gyermekbántalmazással és gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják.