Gránátvetővel lőttek rá a munkácsi wellness központra - videó

2020.07.07. 14:21

A kárpátaljai Munkácson gránátvetővel lőttek többször is az Aquacity wellness központ épületére. A Kárpátinfo.net hírportálon számoltak be a hétfő hajnali incidensről, amelyet az egyik kültéri biztonsági kamera is rögzített.

Helyi lakosok beszámolói szerint a megdöbbentő eset július 6-ára virradóan 3 óra körül történt Munkácson. Idén januárban adták át az új fürdőkomplexumot, amely a koronavírus-járvány miatt csak pár hete nyitott újra. 

Az elsődleges adatok szerint az épület mintegy 10 üvegtáblája, és az épület melletti egyik pavilon is megrongálódott a gránátvetős támadásban.

A munkácsi Aquacity wellnes központ betört ablakaiForrás: Ukrán Nemzeti Rendőrség

A kárpátaljai hírportál szerint az egyik gránátvető-lövedék beragadt az egyik pavilon tetőszerkezetébe, szerencsére az nem robbant fel.

Olekszij Petrov, a Kárpátaljai Megyei Államigazgatás nemrég kinevezett vezetője elítélte a történteket, és az elkövetők gyors felderítését ígérte.Mint írták, az ukrán rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben, a vizsgálat még tart. A biztonsági kamera által, a becsapódásról készült felvételt itt tekintheti meg: