Tüdőgyulladásból, influenzából és koronavírusból épült fel egy görög férfi

Alexis Alexiou
Vágólapra másolva!
Alexis Alexiou görög rádióproducer egyidejűleg betegedett meg influenzavírussal, koronavírussal, valamint kapott súlyos tüdőgyulladást. A férfi örömmel jelentette be Facebook-oldalán, hogy huszonnégy nap betegeskedés, illetve tizenhét nap kórházi tartózkodás után végre hazatérhetett.
Vágólapra másolva!

Alexiou közösségi oldalán azt írta, hogy ezt a harcot nem lehetett volna megnyerni az orvosok, valamint a hősies ápolók és a takarító személyzet nélkül, ezért hatalmas köszönetet mondott nekik. Azt is elmondta ugyanakkor, hogy néhányan kétségbe vannak esve,

valakit egy nővér mentett meg attól, hogy kiugorjon az ablakon.

Miután ez nem az első öngyilkosság vagy arra tett kísérlet a járvány alatt, ezért a mentális egészség is egy nagyon fontos dolog ezekben az időkben - írta Alexiou.

A kórház vezetője azt mondta a férfinak, hogy olyan volt az állapota, mintha leesett volna az Akropoliszról - de valahogy mégis sikerült a saját lábára állni.

A férfi örömmel jelentette be, hogy 24 nap betegség és 17 kórházban töltött nap után végre

A görög férfi egy fontos üzenetet is küldött a dohányzóknak: maradjanak távol a dohányzástól, mert ha ő is dohányzott volna, akkor most nem élne - írja a Greek Reporter.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!