Károly herceg kikerült a karanténból

KÁROLY herceg
Jeruzsálem, 2020. március 25. 2020. január 23-án a jeruzsálemi Jad Vasem Intézet és Emlékmúzeumban készített kép Károly walesi hercegről, brit trónörökösről. A walesi herceg londoni hivatala március 25-i közleménye szerint Károly brit trónörökös szervezetében is kimutatták a Covid-19 megbetegedést okozó koronavírust. Az udvar szóvivője közölte, hogy a Károly és felesége, Kamilla cornwalli hercegnő a királyi család skóciai rezidenciáján, Balmoral kastélyában teljes elkülönítésbe vonult. MTI/EPA/Abir Szultan
Vágólapra másolva!
A korábban koronavírussal diagnosztizált Károly walesi herceg, brit trónörökös jól van, kikerült a karanténból - közölte a 71 éves herceg szóvivője.
Vágólapra másolva!

A Clarence House - a walesi herceg londoni rezidenciája - ma, miután konzultált kezelőorvosával, megerősítette, hogy a walesi herceg kikerült a karanténból - mondta a szóvivő.

Károlyról március 25-én derült ki, hogy elkapta a vírust,

de a hivatalos tájékoztatás már akkor is arról szólt, hogy enyhe tünetei vannak.

Károly walesi hercegről, brit trónörökösről március 25-én derült ki, hogy a szervezetében kimutatták a koronavírust Forrás: MTI/EPA/Abir Szultan

Akkor Károly feleségét, Kamilla cornwalli hercegnőt is megvizsgálták, de

az ő koronavírustesztje negatív lett.

A brit uralkodóház már akkor sietett közölni, hogy a 93 éves II. Erzsébet királynő jó egészségnek örvend, de azt következetesen nem árulják el, hogy végeztek-e rajta koronavírustesztet.