Le kellett mondani az esküvőt, ezért hagymakarikát húztak egymás ujjára

hagymakarika
Deep-fried onion rings with ketchup in a cardboard box
Vágólapra másolva!
A koronívírus miatt le kellett mondani az esküvőjét egy angol párnak. A humorérzékük azonban nem hagyta el őket, így végül hagymakarikákkal jegyezték el egymást egy gyorséttem parkolójában.
Vágólapra másolva!

Hagymakarikákkal jegyezte el egymást egy angol pár, miután a koronavírus-járvány miatt le kellett mondani az esküvőjüket - írja a Sun alapján a FoxNews.

Hagymakarikával jegyezték el egymást Forrás: foodcollection via AFP/Foodcollection / Foodcollection GesmbH/Foodcollection Gesmbh

Adam Woods és Laura Acton évek óta tervezték az esküvőjüket, a nagy nap előtt azonban a koronavírus-járvány megfékezésére hozott intézkedések miatt

a lefoglalt helyszín kénytelen volt bezárni.

A pár azonban ennek ellenére úgy döntött, hogy elutaznak Liverpoolba, ahova a mézesheteket tervezték. Útközben megálltak egy gyorssétteremnél, ahol Adam rendelt néhány hagymakarikát.

– Amikor visszatért az autóhoz azt mondta, hogy

Ezen jót nevettünk – mesélte a lapnak Laura, aki szerint attól hogy ülnének és azon keseregnének, mi történt, akkor csak egyre roszabbul éreznék magukat.

A pár azt mondta, hogy most megpróbálják eldönteni, mit legyen a következő lépés, ugyanis helyszín felajánlott egy későbbi időpontot, a pénzüket azonban nem tudják visszatéríteni.