A korlátot nyalogatta egy férfi a New York-i metrón - videó

Commuters Navigate Mass Transit During Rush Hour Amid Coronavirus koronavírus USA koronavírus
NEW YORK, NEW YORK - MARCH 12: A commuter stands on an empty Metro North train platform at Grand Central Terminal during rush hour on March 12, 2020 in New York City. As the coronavirus (COVID-19) continues to spread in the United States, many professional events have been canceled and some businesses are starting to have their employees work from home. Cindy Ord/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Nagyon veszélyes és megdöbbentő, amit egy férfi tett a koronavírus-fertőzés egyik gócpontjának számító New Yorkban, a metrón. Felvétel is készült arról, hogy megnyalta az egyik kapaszkodót. Eközben a mellett ülő és maszkban utazó férfi, aki szintén látható a videón, elhúzódik tőle.  
Vágólapra másolva!

Az egyik, felvételt megosztó férfi így kommentálta a Twitteren közzétett videót:

A videó abban a városban készült, amely az egyik legfertőzöttebb az Egyesült Államokban.

New Yorkban közel 26 ezer ember hordozza az új koronavírust, és 210 halálos áldozatot regisztráltak eddig.

Mivel a kór cseppfertőzéssel terjed, már az is veszélyes, ha egy nagyobb tömeg összegyűlik valahol, de akkor is, ha valaki fertőzött kézzel megérinti a saját arcát, száját. Az viszont mindenképpen, ha olyat tesz, mint a videón látható utas.

A férfi hosszában, többször is végignyalta az egyik kapaszkodót a metrón.

A férfi mellett ülő maszkos utas megdöbbent, el is húzódott a nyalogatótól. Azt egyelőre nem tudtni, miért tett ilyet a felelőtlen férfi. A Bors szerint akár a legújabb kihívás is motíválhatta, amelyben olyan tárgyakat kell megnyalni, amelyeket mások is használnak vagy használhatnak.

- írták.

Az indíték tehát rejtélyes, mindenesetre elég veszélyes cselekedet a világjárvány idején.