A korlátot nyalogatta egy férfi a New York-i metrón - videó

2020.03.26. 09:54

Nagyon veszélyes és megdöbbentő, amit egy férfi tett a koronavírus-fertőzés egyik gócpontjának számító New Yorkban, a metrón. Felvétel is készült arról, hogy megnyalta az egyik kapaszkodót. Eközben a mellett ülő és maszkban utazó férfi, aki szintén látható a videón, elhúzódik tőle.  

Az egyik, felvételt megosztó férfi így kommentálta a Twitteren közzétett videót:

Íme a jövőnk, ezek az emberek fognak majd az éghajlatváltozásról és egyéb fontos dolgokról is kioktatni bennünket

A videó abban a városban készült, amely az egyik legfertőzöttebb az Egyesült Államokban. New Yorkban közel 26 ezer ember hordozza az új koronavírust, és 210 halálos áldozatot regisztráltak eddig.Mivel a kór cseppfertőzéssel terjed, már az is veszélyes, ha egy nagyobb tömeg összegyűlik valahol, de akkor is, ha valaki fertőzött kézzel megérinti a saját arcát, száját. Az viszont mindenképpen, ha olyat tesz, mint a videón látható utas. 

A férfi hosszában, többször is végignyalta az egyik kapaszkodót a metrón. 

A férfi mellett ülő maszkos utas megdöbbent, el is húzódott a nyalogatótól. Azt egyelőre nem tudtni, miért tett ilyet a felelőtlen férfi. A Bors szerint akár a legújabb kihívás is motíválhatta, amelyben olyan tárgyakat kell megnyalni, amelyeket mások is használnak vagy használhatnak.

Nemrég egy ilyen kihívást teljesítő amerikai férfit tartoztattak le a hatóságok mégpedig terrorizmus vádjával"

- írták.

Az indíték tehát rejtélyes, mindenesetre elég veszélyes cselekedet a világjárvány idején.