A Soros-féle szervezet a járvány után készen áll a migránsok csempészésére

Ocean Viking
Ocean Viking civilhajó Olaszország partjainál.
Vágólapra másolva!
Tekintettel az új típusú koronavírus miatt kialakult világjárványra, az egyik Soros György által is finanszírozott álcivil szervezet, a franciaországi székhelyű SOS Méditerranée közölte, hogy ideiglenesen felfüggeszti a tevékenységét, de miután véget ér a vészhelyzet, ismét készen áll rá, hogy migránsokat „szállítson" a Földközi-tengeren keresztül Olaszországba. Addig is az általuk bérelt hajókat az egyik szicíliai kikötőben hagyják, tehát szó sincs róla, hogy elmennének Olaszországból – írja Il Giornale című helyi lap.
Vágólapra másolva!

„Készen álltunk rá mi is, akárcsak a legénység tagjai, hogy ismét útnak indítsunk a hajóinkat, annak érdekében, hogy minél több migránst <>, de a világjárvány miatt úgy döntöttünk, hogy muszáj lesz befagyasszuk a tevékenységünket a tengeren"nyilatkozta az Il Giornalenak a francia SOS Méditerranée (rövid olasz nevén Mediterranea) nevű, Soros György által is finanszírozott álcivil szervet egyik aktivistája.

Az Ocean Viking Forrás: Twitter

A migránsok csempésző csoportosulás aktivistája megerősítette a lapnak,

Ennek jeléül nem viszik vissza a SOS Méditerranée franciaországi, Marseilleben található központjába a hajóikat, hanem a szicíliai Licata kikötőjében hagyják azokat.

Az olasz lap úgy tudja, hogy

az Alex nevű navigációs hajót a Jón-tengerről, és a migránscsempészés miatt világhírnévre szert tett Ocean Vikinget a Földközi-tengerről is Licatába rendelték már.

Az Ocean Viking az utóbbi 14 napban Pozzallo kikötőjében vesztegelt, mert az olasz hatóságok nem engedték a szárazföldre a fedélzetén utazó migránsokat,

mert fennállt annak a veszélye, hogy a hajón lévők között lehetnek olyan személyek, akik az új típusú koronavírussal fertőzöttek.