Börtön járt Texasban a jégkrémnyalogatásért

jégkrémet nyalt börtönbe ment
Vágólapra másolva!
30 napot töltött börtönben egy texasi férfi, mert egy Wallmartban megnyalt egy jégkrémet, majd visszatette a fagyasztóba. A 24 éves D'Adrien Anderson később visszament, és megvette a megnyalt fagyit, de úgy tűnik ez nem hatotta meg a bíróságot.
Vágólapra másolva!

Az akcióra tavaly augusztus 26-án került sor a texasi Port Arthurban, az esetről pedig egy videót is megosztott a Twitteren - írja a BBC.

Nem volt jó ötlet összenyalogatni a jégkrémet Forrás: bbc.com

A boltban lévő biztonsági kamera felvétele szerint

a férfi később visszatért az üzletbe és megvette a megnyalogatott fagyit.

Sőt, ezután még az apjával is visszament, hogy igazolja, megvásárolta az általa összenyalt árút.

A Wallmart nem viccel

Ez azonban a jégkrémgyártót nem hatotta meg: az eset után a fagyasztó teljes jégkrém készletét lecserélték, ami 1565 dollárba került. Andersonnak nem csak ezt az összeget kell megtérítenie a Blue Bell nevű jégrémgyártó cégnek, hanem még ezen felül

1000 dolláros bírságot is ki kell fizetnie.

Anderson az év elején a hatóságoknak elismerte a tettét. Az ítélet kapcsán kiadott közleményében a Wallmart az írta, hogy az ilyen esetekkel szemben mindig gyorsan és hatékonyan fel fognak lépni.

- írta az áruházlánc.

A jégkrémnyalogatást persze nem Anderson találta ki. Az ő akciója előtt egy hónappal egy szintén texasi lány töltött fel egy ugyanilyen videót, amit több mint 13 millióan láttak.