Meg akarja nyittatni a görög határt a migránsok előtt egy Soros-szervezet

Vágólapra másolva!
Több ezren tüntettek Berlinben a kancellária épülete előtt kedden este azért, hogy az EU nyissa meg határait a Görögország felől érkező migránsok előtt. A Seebrücke nevű NGO ezen a héten további 25 németországi és svájci városban szervez hasonló megmozdulásokat. A Seebrückét eredetileg a Földközi-tengeren felvett illegális migránsok befogadásának támogatására hozták létre alig másfél évvel ezelőtt, és Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa szponzorálja - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség a német DPA hírügynökség információira hivatkozva.
Vágólapra másolva!

A Seebrücke álcivil szervezet szerint 8000-en, a német rendőrség közleménye szerint viszont nagyjából 3500-an vonultak fel kedden este Berlinben, hogy a Törökország és Görögország felől érkező több ezer migráns befogadása mellett tüntessenek.

- ilyen és ehhez hasonló transzparensekkel vonultak fel az álcivil szervezet aktivistái.

A Seebrücke szerdai Twitter-bejegyzése szerint hasonló megmozdulásokat szerveznek további 25 németországi és svájci városban azért, hogy

az EU nyissa meg a török-görög határt, Németország pedig minél több migránst fogadjon be.

A német NGO egyik aktivistája a Twitteren arra szólította fel a szerdai demonstrációkra készülőket, hogy vigyenek magukkal személyi igazolványt, a személyes adataik felhasználására feljogosító dokumentumot, valamint kitöltetlen (biankó) banki csekket is, hogy ezzel is

„megkönnyítsék a migránscsaládok későbbi elosztását".

Az Epoch Times című német hírmagazin honlapja szerint a Seebrücke 2018 nyarán a semmiből jött létre, a Soros György amerikai milliárdos által pénzelt Nyílt Társadalom Alapítvány támogatásával.

A Seebrücke eredeti célja az volt, hogy megmozdulásokkal és pénzzel támogassa a Földközi-tengeren cirkáló NGO-hajók

– köztük a német Carola Rackete kormányozta Sea Watch 3 – fedélzetére felvett illegális migránsok betelepítését Németországba és az EU más tagállamaiba.

A téli hónapokban irányt váltott a szervezet. Most éppen az antifasizmus eszméje mögé bújva a szárazföldi útvonalon az EU felé tartó migránsok ezreinek befogadására buzdítják a németeket.