A kéményben ragadt egy tolvaj Kárpátalján

kéménybe szorult tolvaj kárpátalján
A kéménybe szorult tolvajt végül a mentősök szabadították ki.
Vágólapra másolva!
A betörő végül a házat őrző biztonsági cég embereinek segítségét kérte, amikor nem tudott kijutni a kéményből, amelyen keresztül megpróbált elmenekülni - számolt be a Kárpátinfo.net.
Vágólapra másolva!

Kárpátalján a técsői járási Aknaszlatinán letartóztattak egy tolvajt, aki

a helyszínről a kéményen keresztül próbált meg elmenekülni, azonban ott elakadt, és a helyi biztonsági őröktől volt kénytelen segítséget kérni.

Erről a biztonsági cég számolt be a Facebook-oldalán.

A szokatlan baleset vasárnap történt egy aknaszlatinai magánházban. A támadó először szombat este megpróbálta feltörni a bejárati ajtót, ám amikor működésbe lépett a riasztó, megijedt és elszaladt.

Másnap, vasárnap reggel 5:30-kor megismételte a betörést.

Ekkor már bejutott a házba, és egy fejszével levágta a riasztókezelő panelt. Ennek ellenére a riasztás még befutott a házat felügyelő biztonsági cég embereihez, akik néhány perc alatt kiérkeztek a helyszínre.

A kéménybe szorult tolvajt végül a mentősök szabadították ki. Forrás: Facebook

A betörő először megbújt a padláson, aztán úgy döntött, hogy a szűk kéményen keresztül próbál meg elmenekülni, azonban beragadt és segítségért kiabált.

A kéményben ragadt tolvajt végül a Kárpátaljai Sürgősségi Mentőszolgálat munkatársai szabadították ki, majd átadták a rendőröknek.