Titkos hangfelvétel: Diana hercegné nekiment férje szeretőjének

Diana walesi hercegné, Lady Diana, 1988
LONDON - MARCH 14: (FILE PHOTO) (PRINCESS DIANA RETROSPECTIVE 10 OF 22) The Princess of Wales is driven back home after a visit to Scotland Yard March 14, 1988 in London, England. Princess Diana, 36-years-old, died with her companion Dodi Fayed, 41-years-old, in a car crash August 31, 1997 in Paris, France. Fayed was the son of an Egyptian billionaire. (Photo by Georges De Keerle/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Sok pletyka kering arról, hogy Károly herceg igazi szerelmétől, Camilla Parker Bowlestól igazából sosem szakadt el, és házassága alatt viszonyt kezdett vele. Diana hercegné ezt sejtette, de hosszú ideig nem mert lépni, amikor azonban megtette, azt házasságának legbátrabb pillanataként élte meg - írta a Mirror alapján a Bors.
Vágólapra másolva!

Előkerült egy hangfelvétel, melyet 1991-ben, titokban rögzítettek. Ebben a „szívek hercegnője" arról az 1989-es estéről mesél, mely során először vált számára kézzelfoghatóvá férje szeretője és házassága kudarca.

Camilla testvérének negyvenedik születésnapját ünnepelték, melyre Diana az utolsó pillanatban döntötte el, hogy elmegy. A partin végre szembenézett Camillával. A hangfelvételről elhangzó elbeszélésében elmondja, hogy bement a házba, és életében először kinyújtotta a kezét Camilla felé. Majd hozzáteszi, nagy megkönnyebbülés volt, hogy "végre túlesett rajta".

Diana hercegné, Károly herceg első felesége az 1996-os válásukig. Forrás: Getty Images/Georges De Keerle

Később egy rövid, ám annál nyíltabb beszélgetés is lezajlott a két nő között. Diana hercegné egyszerűen szembesítette Camillát azzal, hogy tudja, mi van közte és Károly között:

Károly herceg és Camilla hercegné, aki korábbi szeretője volt a hercegnek, majd válása után Károly második felesége lett. Forrás: AFP/Tracey Nearmy

– reagált meglepő nyíltsággal Camilla.

Diana hercegné erre azt felelte, hogy a férjét akarja. Ne bánjon Camilla vele úgy, mint egy "idiótával".

Három évvel később a hercegi pár házassága végérvényesen megromlott, amit végül az 1996-os válásuk pecsételt meg.