Rendőrségi garázsba robbant be egy ausztrál sofőr - fotó

Melbourne, 2020. február 20. Tűzoltók vizsgálják a sérült járműveket az egyik melbourne-i rendőrőrsön 2020. február 20-án. A felső autó eddig tisztázatlan okból a garázsajtón keresztül hajtott be a rendöőrőrs épületébe. MTI/AAP/James Ross
Vágólapra másolva!
Evakuálták a melbourni rendőrállomást, miután egy sofőr a zárt garázsajtót áttörve egy rendőrségi autó tetejére hajtott - írja az ausztrál The New Daily.
Vágólapra másolva!

A baleset helyi idő szerint csütörtök reggel történt. A rendőrállomás zárt garázsajtóját áttörve egy rendőrségi autó tetején kötött ki a sofőr, akit az eset után letartóztattak - írta a lap.

Tűzoltók vizsgálják a sérült járműveket az egyik melbourne-i rendőrőrsön 2020. február 20-án. A felső autó eddig tisztázatlan okból a garázsajtón keresztül hajtott be a rendöőrőrs épületébe Forrás: MTI/AAP/James Ross

A rendőrautó üres volt, súlyosan nem sérült meg senki, bár egy embert hordágyon vittek el a baleset után - írta még a lap.

Lisa Neville Victoria állam rendőrségi minisztere

a rendőrség ellen elkövetett támadásként értékelte az esetet,

mint mondta, egy jármű fegyverként való használata a rendőrség ellen efogadhatatlan, annak súlyos következményei lesznek.

A baleset után a környező utcákat lezárták.