Kizuhant egy kislány az ötödik emeletről, később az anyja is utána ugrott

kizuhant az ötödik emeleti ablakból egy kislány a csehországi Plzenben.
Azt még vizsgálja a cseh rendőrség, hogy a gyerek véletlenül zuhant-e ki a nyolc emeletes panelház ötödik emeleti lakásából.
Vágólapra másolva!
Megrázó csehországi balesetről számolt be a Paraméter.sk. Szerda reggel Plzenben egy lakótelepi társasház ötödik emeleti ablakából kizuhant egy kislány. Pár perccel később a kétségbeesett édesanyja is kivetette magát az ablakon.
Vágólapra másolva!

Reggel fél 9 körül riasztották járókelők a plzeni mentőket és rendőröket a társasházhoz azzal, hogy egy tíz év körüli kislány kizuhant egy ötödik emeleti lakás ablakából.

Tíz perccel később, amikor a mentősök már a helyszínen a kislány életéért küzdöttek, és épp a tűzoltók is befutottak, újabb szörnyűség történt.

Vélhetően önszántából, a kislány édesanyja is kiugrott az ablakon.

Azt még vizsgálja a cseh rendőrség, hogy a gyerek véletlenül zuhant-e ki a nyolc emeletes panelház ötödik emeleti lakásából Forrás: Cseh Rendőrfőkapitányság

A nő és lánya is súlyos fejsérülést szenvedett, mindkettőt életveszélyes állapotban szállították kórházba. A cseh rendőrség nyomozást indított az ügyben. Azt még vizsgálják, hogy mindketten önszántukból ugrottak-e ki, vagy a gyerek esetében véletlen baleset történt.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!