Kizuhant egy kislány az ötödik emeletről, később az anyja is utána ugrott

2020.02.19. 14:34

Megrázó csehországi balesetről számolt be a Paraméter.sk. Szerda reggel Plzenben egy lakótelepi társasház ötödik emeleti ablakából kizuhant egy kislány. Pár perccel később a kétségbeesett édesanyja is kivetette magát az ablakon.

Reggel fél 9 körül riasztották járókelők a plzeni mentőket és rendőröket a társasházhoz azzal, hogy egy tíz év körüli kislány kizuhant egy ötödik emeleti lakás ablakából. Tíz perccel később, amikor a mentősök már a helyszínen a kislány életéért küzdöttek, és épp a tűzoltók is befutottak, újabb szörnyűség történt. Vélhetően önszántából, a kislány édesanyja is kiugrott az ablakon.  

Azt még vizsgálja a cseh rendőrség, hogy a gyerek véletlenül zuhant-e ki a nyolc emeletes panelház ötödik emeleti lakásábólForrás: Cseh Rendőrfőkapitányság

A nő és lánya is súlyos fejsérülést szenvedett, mindkettőt életveszélyes állapotban szállították kórházba. A cseh rendőrség nyomozást indított az ügyben. Azt még vizsgálják, hogy mindketten önszántukból ugrottak-e ki, vagy a gyerek esetében véletlen baleset történt.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!