Összeomlott egy épület az indiai Dzsamuban

Dzsammu, 2020. február 12.
Mentők a romoknál 2020. február 12-én, miután összedőlt egy kétemeletes épület az indiai Dzsammuban. Három tűzoltó életét vesztette, mert ők éppen tüzet oltottak az épületben, amikor az összedőlt.
MTI/AP/Csanni Anand
Dzsammu, 2020. február 12. Mentők a romoknál 2020. február 12-én, miután összedőlt egy kétemeletes épület az indiai Dzsammuban. Három tűzoltó életét vesztette, mert ők éppen tüzet oltottak az épületben, amikor az összedőlt. MTI/AP/Csanni Anand
Vágólapra másolva!
Három tűzoltót meghalt és további hat ember megsebesült, amikor egy háromszintes épület szerda reggel összeomlott Dzsamu városában. A tűzoltók éppen tüzet oltottak az épületben, amikor a tragédia bekövetkezett - írja egy helyi lap.
Vágólapra másolva!

Az épületben hajnalban csaptak fel a lángok, a tűzoltók 4:48-kor kezdték meg az oltást. A földszinten egy fűrészüzem volt, ez gyulladt ki.

5:30-kor beomlott az üzem, több embert is maga alá temetve

- írja a Jammu Links.

Mentők a romoknál 2020. február 12-én, miután összedőlt egy több emeletes épület az indiai Dzsammuban Forrás: MTI/AP/Csanni Anand

Először csak két tűzoltó testét találták meg a törmelék között, de később a harmadik társuk holttestét is kihozták a romok alól a mentést végzők.

A mentéshez a Nemzeti Katasztrófa-elhárítási Erők csapat is csatlakozott.

"Úgy gondoljuk, hogy már nincs civil a törmelékek alatt.

A sérülteket és a kimentett embereket kórházba szállították - nyilatkozta a tűzoltó parancsnok. Az egyik tűzoltó súlyos égési sérüléseket, a másik pedig fejsérülést szenvedett - tette hozzá.

Három tűzoltó meghalt, hatan pedig megsebesültek. Forrás: MTI/AP/Csanni Anand

A fűrészüzemben rengeteg fa volt, és a tűz során egy gázpalack is felrobbant,

emiatt omolhatott össze az épület.