Az utolsó kép a halott vuhani orvosról, aki a koronavírusra figyelmeztetett

Vágólapra másolva!
A Beijing Thanksgiving Public Welfare Foundation fényképet adott ki Li Ven-liang vuhani orvosról. Február 3-án, hétfőn készült a Vuhani Központi Kórházban, pár nappal később, 7-én, pénteken meghalt az orvos a koronavírus által előidézett betegségben.
Vágólapra másolva!

Li az elsők között figyelmeztetett az új koronavírus járványának veszélyére, december 30-án figyelmeztetést küldött kollégáinak a járványveszélyről, de a rendőrség elhallgattatta. Az ügy keltette felháborodás miatt a kínai kormány február 8-án bejelentette, hogy vizsgálóbizottságot küld Vuhanba az eset tisztázására.

A most kiadott fotó valószínűleg a halála előtti utolsó kép az orvosról, vele is a koronavírus által okozott betegség végzett.

A Beijing Thanksgiving Public Welfare Foundation által közreadott, 2020. február 3-án a Vuhani Központi Kórházban készített kép az új koronavírus járványának veszélyére az elsők között figyelmeztető Li Ven-liang vuhani orvosról, aki február 7-én belehalt a vírus előidézte betegségbe Forrás: MTI/EPA/Beijing Thanksgiving Public Welfare Foundation/-