Gyilkossággal viccelődött a fiatal nő, még aznap bilincs került a kezére

Vágólapra másolva!
Sokkoló látvány fogadta a rendőröket egy texasi anya otthonában, holtan találták Down-kóros lányát a szobában. A nőt még aznap letartóztatták, a nyomozás során pedig több, aggasztó részlet is felmerült: a fiatal nő aznap gyilkosságról szóló viccet posztolt Facebook-oldalán, a letartóztatás utáni fotón pedig boldogan mosolygott.
Vágólapra másolva!

Péntek délután rendőrök kopogtattak egy fiatal anya lakásának ajtaján, hogy megbizonyosodjanak róla, minden rendben van-e velük. Legnagyobb megdöbbenésükre, ahogy a szobába léptek, egy kislány holttestébe botlottak.A 26 éves, texasi Lauren Kay Deant azonnal őrizetbe vették, röviddel ezután pedig vádat is emeltek ellene.

Egyelőre nem világos, hogy mi okozta régóta beteg, ágyban fekvő hétéves lánya halálát, ezért az asszonynak most a gyereke veszélyeztetése és elhanyagolása, továbbá súlyos testi sértés miatt is felelnie kell.

Dean másik két gyerekét, egy 5 évest és egy 3 hónapost a rendőrök elhelyezték a helyi gyermekjóléti szolgálat munkatársainál.

Az esettel kapcsolatban több aggodalomra adó okot is találtak: egyrészt,

a fiatal anya mosolyog a latartóztatása után készült fotóján, holott abban a helyzetben semmi oka nem lett volna erre, másrészt a nő utolsó Facebook-poszjában is egy morbid viccet osztott meg,

amely arról szólt, hogy egy nő meg akarta mérgezni a férjét - írta meg az ABC13.