SMS-ben utasították gyilkosságra a magyar boszorkányt

Vágólapra másolva!
Húsz év börtönre ítélték Ausztriában azt a magyar nőt, aki tagja volt egy olyan szektának, akik idős embereket fosztottak ki. A nőt a főboszorkány SMS-ben utasította arra, hogy gyilkolja meg az egyik kuncsaftjukat, amiért az nem akarta a nevükre íratni a vagyonát – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Lehajtott fejjel, arcát takarva ment be a klagenfurti bíróságra az a három nő, akiket többek között gyilkossággal vádolnak.

A háromfős boszorkányszekta úgy semmizett ki idős embereket, hogy ezoterikus kezeléseket ajánlottak nekik, majd pénzt követeltek.

A céljuk az volt, hogy a hiszékeny emberek a nevükre írassák minden vagyonukat. Hatalmas vagyont, több ezer autót szereztek.

Az egyik kuncsaft, egy 72 éves asszony viszont elbizonytalanodott, és nem akarta mindenét a boszorkányokra íratni.

Ezen a szekta vezetője, Margit T. úgy felháborodott, hogy kiadta a magyar boszorkánynak, Barbarának, hogy gyilkolja meg. A nő megfojtotta az asszonyt, majd a társaival rágyújtotta a házát

– írja a Bors.

A tagok egy ideig mindent tagadtak, később azonban beismerték a tettüket. Barbara egy másik, mérgezéses gyilkosságot is bevallott. Mindannyian azt állították, hogy transz hatása alatt álltak, főleg a főboszorkányt, Margit T.-ét okolták. Kiderült, hogy

Margit T. SMS-ben rendelte meg a gyilkosságot Barbarától.

A bíróság a szekta vezetőjét életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte, Barbara 20 évet kapott, a harmadik társuk pedig 3 évet. A pszichológus véleménye alapján mindhárom nő beszámítható, tehát büntethetőek, és valószínűleg börtönbe fognak kerülni. Az ítélet nem jogerős, a tárgyalás másodfokon folytatódik.