Migráns tinibandák tartják rettegésben Nyugat-Európa nagyvárosait - videók

Vágólapra másolva!
Hétfőn egy 16 éves fiút késelt halálra egy bevándorló férfi London külvárosában. Ugyanezen a napon majdnem halálra rugdostak egy másik fiatalt is Angliában. Franciaországban pedig egy nyolcfős migráns tinibanda támadt egy fehér fiúra, akit brutálisan megvertek. Nyugat-Európa városaiban már szinte mindennapossá váltak az utcai verekedések, erőszakos, főleg első generációs migránsokból álló tinibandák terrorizálják a helyi gyerekeket. Szinte nem telik el nap anélkül, hogy egy-egy újabb eset látna napvilágot, a legtöbb verekedésről pedig még videó is felkerül a közösségi oldalakra – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

London külvárosában, az East Croydon buszpályaudvaron késelt halálra egy 16 éves fiút egy fiatal hétfő délután. A tettest még nem sikerült azonosítani.

A nyomozás vezetője elmondta, a késelés idején rendkívül nagy volt a forgalom a pályaudvaron, a szemtanúk szerint azonban az egész incidens nem tartott tovább, mint negyven másodperc.

Egyesek arról számoltak be, hogy

a fiút egy bozótvágó késsel ölte meg gyilkosa.

Hétfőn szintén Angliában egyszerre több migráns hátterű támadt meg egy fiatalt, majdnem halálra rugdosták. A brutális verésről videó is készült.

Pénteken pedig egy londoni piacon verekedtek össze többen.

Londonban folyamatosan nő az erőszakos, gyakran halálos kimenetelű estek száma, ráadásul a késelések száma 2019-ben minden eddiginél magasabb volt.

A Metropolitan Police adatai szerint

Londonban tavaly 15 546 késes támadás történt,

ami majdnem ezerrel több, mint az az előtti évben.

Ráadásul jelentősen növekedett a rablások és a gyilkosságok száma is – tavaly összesen 149 ember vesztette életét a brit fővárosban.

A város muszlim polgármestere az elmúlt években képtelen volt gátat vetni az erőszaknak, rendőrségi adatok szerint

a pakisztáni migráns hátterű Sadiq Khan regnálása alatt a késes támadások aránya 52 százalékkal emelkedett, és jóval több a rablás és a fegyveres bűncselekmény is.

Khan népszerűsége egyébként éppen a városban tomboló erőszak miatt jelentősen zuhan, csak a londoniak harmada elégedett a jelenlegi városvezetővel.

A májusi polgármester-választás előtt a YouGov közvélemény-kutatásából az derült ki, hogy csak a válaszadók 31 százaléka elégedett Khan tevékenységével.

Eközben egy új polgármesterjelölt, a keresztény-konzervatív értékeket képviselő David Kurten teljesen más megközelítést alkalmazna a városvezetést illetően, mint most Khan, elmondása szerint

De nem csak az Egyesült Királyságban történnek hasonló esetek.

A francia rendőrség rasszista indíttatású támadás után nyomoz egy, az internetre felkerült videó nyomán.

A videón jól látszik, ahogy nyolc fekete tinédzser körbeáll egy földön fekvő fehér fiút, majd rugdosni kezdik.

Az eset a Párizstól délre fekvő Etampes-ban történt egy középiskola előtt.

Tavaly novemberben,

Hollandiában terrorizált helyi gyerekeket egy fiatal marokkói tinédzserekből álló banda.

A verekedésekről szintén több videó készült.

Az egyik megtámadott, 15 éves holland fiú feljelentést tett. A nyomozás kiderítette, hogy nem elszigetelt esetről van szó, és legalább öt ügyben indítottak nyomozást.

A megtámadott fiú édesanyja a sajtónak elmondta,

Komoly problémát okoznak a migránsbandák Svédországban is. A Svéd Honvédelmi Egyetem jelentése szerint

egyes bevándorlók lakta kerületekben már teljesen átvették a hatalmat a bandák, amelyek főleg fiatal és első vagy második generációs migránsokból állnak.

Svédország nagyobb városaiban egyre gyakoribbak a fegyveres konfliktusok és bombamerényletek, az országban tavaly év eleje óta már több mint 130 robbantásos merényletet hajtottak végre.

A helyzet már annyira kezelhetetlen, hogy a svéd rendőrfőkapitány levélben fordult a kormányhoz, hogy jogszabályok módosításával tegyék lehetővé, hogy a rendőrség közvetlen segítséget kaphasson a hadseregtől a no-go zónák rendvédelméhez, hogy közösen kezelni tudják a bűnügyi helyzetet az úgynevezett szürke zónákban, ahol már „a béke és a háború határmezsgyéjén" tapasztalható állapotok uralkodnak.