Négy gyerek is meghalt a vasárnap esti alabamai tűzben

csónaktűz Alabama
Vágólapra másolva!
Gyerekek is meghaltak abban a tűzben, ami vasárnap éjjel tört ki egy alabamai csónakikötőben. A hatóságok már megállapították az áldozatok személyazonosságát, azt azonban továbbra sem tudják, miért csaphattak fel a lángok.
Vágólapra másolva!

Négy gyerek is meghalt abban a tűzben, amely vasárnap éjszaka tört ki az alabamai Scottsboróban egy csónakkikötőben - írja az ABC News. A gyerekek 7, 9, 10 és 16 évesek voltak.

A Jackson megyei orvosi szakértő a lapnak azt mondta, hogy már sikerült azonosítaniuk a vasárnapi tragédia minden áldozatát. A személyazonosságukat azonban egyelőre nem hozzák nyilvánosságra, és

tovább kutatnak lehetéseges áldozatok után.

A Jackson County Park csónakkikötő vasárnap éjfél körül gyulladt ki, a lángok gyorsan továbbterjedtek és összesen 35 csónakot, illetve laaóhajót pusztítottak el,

a tragédiában hét ember halt meg.

Gene Nicklaus, a helyi tűzoltóság vezetője azt mondta, hogy összesen 21 embernek szolgált állandó lakhelyéül valamelyik hajó, és egyelőre nem tudják, pontosan hánya tartózkodtak otthon a tragédia idején.

Azt sem tudni, hogy mi okozhatta a tüzet, a helyi tűzoltóság mellet a partőrség és a nemzeti közlekedési hatóság is vizsgálatot indított az ügyben.